Senior Java Developer

Opdrachtgever
Next Stepp Assistance
Geplaatst op
01-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
85-90
Op locatie
Den Bosch
Reacties
2
Bekeken
955
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 161 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

De inhurende organisatie behoort tot de top drie van Nederland in het segment waar ze zich in bevinden. De producten worden met de nieuwste technologieën ontwikkeld, ze zijn cool, uitdagend en je komt ze nergens anders tegen. Vanwege team uitbreiding zoek ik een senior Java developer met tenminste 8-10 jaar ontwikkel ervaring. Het is niet erg als de beschikbaarheid niet per direct is.

De technologieën waar je mee te maken krijgt zijn:

Java, AWS, Mongo, REST, JSON, Linux, Jenkins, PhantomJS, Maven, NPM, Git, XML gerelateerde technologieën, Vert.x, AngularJS. Ervaring met Scala is een welkome pré.

Als Personal Consultant bij Next Step Assistance breng ik zelfstandige professionals en opdrachtgevers bij elkaar. Dit doe ik rechtstreeks uit naam van de zelfstandige professional én zonder tussenkomst van een intermediair. Mijn werkwijze is anders dan die van de reguliere bemiddelingsbureau en staat volledig in het teken van de zelfstandige professional. Tijdens onze kennismaking vertel ik je graag meer over mijn verfrissende aanpak die zo ingericht is dat het draait om de zelfstandige professional én niet om de inhurende organisaties.

Ik ben expliciet op zoek naar zelfstandige professionals. Reacties van intermediairs / bureaus worden niet in behandeling genomen. Medewerkers in vast dienstverband die de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen maken nodig ik zeker uit om te reageren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  01-07-2016 10:18
  Plaats
  Houten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-08-2016 00:20
  Plaats
  Arnhem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten