Technisch applicatie beheerder

Opdrachtgever
Datapool BV
Geplaatst op
30-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Bosch
Reacties
1
Bekeken
510
Status
Gesloten
Referentie
1606-54

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 159 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Rol

Technisch applicatie beheerder

Type inzet

Detachering

Locatie

Den Bosch

Start

zsm

Uren per week

36 uren per week

Duur van de inzet

12 mnd+

Uiterste reactie datum

zsm

Tarief indicatie

Onbekend / markconform

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren Technisch Applicatie beheerder met uitgebreide en aantoonbare kennis op het gebied van SQL.

Omschrijving van de afdeling en werkzaamheden

De gezochte kandidaat wordt mede verantwoordelijk voor het beheer van de DWH-keten binnen de klantorganisatie. Werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden, zijn onder andere: het dagelijkse monitoren van het ETL-proces, het oplossen van incidenten en het (laten) uitvoeren van acceptatie testen van opgeleverde projecten. De gezochte kandidaat is nauw betrokken bij het ontwikkelproces en de uitvoering van klein ontwikkelwerk aan SSIS-packages. Daarnaast zal de kandidaat betrokken worden bij een aantal lopende kwaliteitsprojecten zoals onder andere de wettelijke audit-procedures, performanceverbetering, datakwaliteit en optimalisatie van de architectuur.

Gezocht wordt naar een ervaren technische applicatie beheerder die in staat is om in een team van beheerders, op pro-actieve wijze het technische beheer van een aantal applicaties op zich te nemen. Technische kennis die wenselijk is op het gebied van SQL, houdt in dat de kandidaat in staat moet zijn om de code te kunnen lezen en interpreteren. Daarnaast zal de geochte kandidaat mede verantwoordelijk zijn voor het opstellen en (laten) uitvoeren van de acceptatie tests. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het reguliere takenpakket van de technisch applicatie beheerder: Het uitvoeren van installaties en upgrades. Het creeren van rapportages, het creeeren van de daarvoor benodigde queries, het zorgvuldig bijhouden en opstellen van de benodigde documentatie en versie beheer, Mede verantwoordelijk voor de release-planning, Mede verantwoordelijk voor het opstellen van draaiboeken ivm migraties en upgrdaes, etc.

Qua persoonlijkheid, zoekt de opdrachtgever een pragmatische persoon, iemand die zelfstartend is, denkt in oplossingen en durft zaken pro-actief na te jagen. Vanzelfsprekend, dient de persoon te beschikken over een secure en zorgvuldige manier van werken en dient hij / zij zijn of haar mannetje te staan ten opzichte van de leveranciers. Tot slot geldt dat kennis en ervaring opgedaan binnen een Datawarehouse of BI omgeving geldt als belangrijke pre.

Van geinteresseerde en passende kandidaten, zien wij graag een Cv voorzien van een korte motivatie tegemoet.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  01-07-2016 13:58
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten