Projectleider uitbouw stoelen uit trams

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Diemen
Reacties
1
Bekeken
758
Status
Gesloten
Referentie
IGB72553831

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2539 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

25-7-2016

Einddatum

25-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-32

Sluitingsdatum

7-7-2016 om 12:00 uur

Als interim projectleider rapporteer je aan de vlootmanager bij Railmaterieel en neem je de coördinatie van alle technische aspecten voor de uitbouw van de stoelen in de tram voor je rekening. Daarbij verzorg je o.a. de engineering en de werkvoorbereiding, coördinatie van de inkoopdelen en stuur je een team van uitvoerders aan.
 

Het project kent grofweg de volgende fasering

Fase 1: projectvoorbereiding; Projectvoorstel en budgetraming worden gemaakt, evenals technische specificatie
Fase 2: inrichting organisatie; Planning wordt gespecificeerd en gekoppeld aan beschikbare capaciteit. Medewerkers worden geworven en opgeleid. Materialen worden besteld.
Fase 3: uitvoering; Het project zal worden uitgevoerd in de periode dat de druk op de operatie zo laag mogelijk is. Elke tram wordt na aanpassing gecontroleerd en geaccepteerd.
Fase 4: afronding en nazorg; Het project wordt geëvalueerd en nazorgpunten worden opgelost. Het project wordt afgerond en overgedragen aan de lijnorganisatie.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding werktuigbouw, aangevuld met minimaal 3 jaar ervaring in railvoertuigtechniek en minimaal 3 jaar ervaring in het onderhoud van voertuigen.

 • Kennis van PRINCE2 is een pré.

 
Competenties

 • sturing geven;

 • verantwoordelijk;

 • samenwerken;

 • initiatief;

 • daadkrachtig;

 • creativiteit.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  30-06-2016 16:13
  Plaats
  Den Haag-Nootdorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten