Arbeidsdeskundige SRA gecertificeerd

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Breda
Reacties
0
Bekeken
293
Status
Gesloten
Referentie
IGB72663857

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

18-7-2016

Einddatum

1-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36-40

Sluitingsdatum

5-7-2016 om 16:00 uur

De Arbeidsdeskundige (AD) binnen B&B heeft kennis van de AWB, kan adequaat zijn/haar bevindingen beargumenteren/ onderbouwen, weet hoe in hoorzittingen te communiceren en heeft een verdiepte kennis van het CBBS en van de SV wetgeving. De AD kan in de context van een juridische procedure (gronden in bewaar, beroep en/of hoger beroep) een (volledige) heroverweging uitvoeren op basis van het primaire arbeidskundige oordeel.

Functie-eisen

 • Is gecertificeerd arbeidsdeskundige volgens Hobéon-SKO en geregistreerd SRA.  (Registratienummer vermelden in het CV)

  • Minimaal aantoonbare afgeronde erkende AD opleiding

  • Minimaal aantoonbare afgeronde (relevante en afgeronde) HBO opleiding

  • Minimaal 1 jaar recente en aantoonbare werkervaring als arbeidsdeskundige met bezwaar- en beroepsprocedures in het kader van de Sociale Zekerheidswetgeving (ZW, WAO, WIA en Wajong) opgedaan in de afgelopen 3 jaar.

  • Aantoonbare specifieke kennis en ervaring van computerprogramma's waarmee passende functies kunnen worden gevonden voor mensen met medische klachten en beperkingen

  • Minimaal 2 jaar recente en aantoonbare werkervaring als Claim arbeidsdeskundige in het kader van de Sociale Zekerheidswetgeving (ZW, WAO, WIA en Wajong) in de afgelopen 5 jaar.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten