ICT Programma Architect

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Woerden
Reacties
1
Bekeken
702
Status
Gesloten
Referentie
IGB72669200

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

28-07-2016

Einddatum

27-07-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

07-07-2016 om 17:00 uur

Als lid van het architectuurteam bouw je mee aan de architectuur van het programma. Het Handelsregister en de sanering van een aantal legacysystemen staat hierin centraal. Je taak bestaat onder andere uit het (door)ontwikkelen en afstemmen van de architectuur, en vertaalt deze door naar de context van projecten in de vorm van projectstartarchitecturen (PSA). Je kunt beoordelen of de ontwerpen in de projecten passend zijn binnen de gestelde kaders. Als coach van de projectteams help je bij het toepassen van de architectuur in de ontwerpen en begeleidt het project tot en met de implementatie. Je geeft ondersteuning aan de Enterprise Architect in het team en bent in staat de achitectuur van het programma af te stemmen op de architectur van de organisatie.

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en laat zien hoe jouw expertise en vaardigheden van toegevoegde waarde zijn. Ook ben je in staat een bijdrage te leveren aan de efectiviteit van de architectuurprocessen in een Agile werkomgeving.

Je bent sterk op het gebied van ICT-architectuur, communiceert goed én graag met alle lagen binnen de organisatie. Zowel schriftelijk als mondeling weet je een boodschap snel, helder en volldedig over te brengen. Het vertalen van een conceptueel inrichtingsvoorstel naar een ICT-infrichting is je op het lijf geschreven. Je hebt niet alleen kennis van de SOA, je weet ook hoe je een organisatie leert om ermee te werken. Je ervaringen uit eerdere trajecten leiden tot 'best practices' waar de organisatie haar voordeel mee kan doen.

Functie-eisen

 • Hoogst afgeronde opleiding op HBO/WO niveau (harde eis)

  • Opleidingsniveau een opleiding op het gebied van Informatica (of vergelijkbaar) (harde eis)

  • Kennis van NORA (harde eis)

  • Minimaal 2 jaar ervaring met Java (harde eis)

  • 5 jaar of meer ervaring in de functie van ICT Architect (harde eis)

  • Minimaal 2 jaar ervaring ervaring met het opstellen van domein- en referentie-architecturen (harde eis)

  • Minimaal 2 jaar ervaring met het aansturen van projecten en opstellen van PSA (harde eis)

  • Minimaal 2 jaar ervaring met SOA en SOA-implementatie

  • Minimaal 2 jaar ervaring met het leveren van expertise op het gebied van service-ontwerp en integratietechnologie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  04-07-2016 17:43
  Plaats
  Huizen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten