Adviseur Omgeving aanleg- of onderhoudsprojecten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Wolfheze
Reacties
0
Bekeken
369
Status
Gesloten
Referentie
IGB72674920

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

13-07-2016

Einddatum

31-12-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

07-07-2016 om 17:00 uur

Als adviseur omgeving lever je een belangrijke bijdrage aan de inrichting en onderhoud van de Nederlandse infrastructuur. Je bent verantwoordelijk voor specifieke inhoudelijke expertise en inbreng op een afgebakend werkpakket in het aanleg- en onderhoudsproject.

Je bent intermediair tussen de projectorganisatie en de omgeving in één of meer aanleg- of onderhoudsprojecten. Hier beweeg je je op verschillende niveaus en over verschillende werkvelden en processen. Binnen de diverse projecten zorg je voor de tactische aspecten van het omgevingsmanagement, zoals het aanleveren van managementinformatie. Je monitort en analyseert adviesproducten op het gebied van omgevingsmanagement en controleert ze op inhoud. Je verzorgt de communicatie: je geeft bijvoorbeeld antwoord op publieksvragen en je informeert omwonenden en andere belanghebbenden. Hierover stem je af met betrokkenen, zoals de communicatieafdeling. Je zorgt ook voor de Organisatie en inhuur van externe projectcommunicatie en stuurt deze (mede) aan.

Je bent alert op (externe) ontwikkelingen en nieuwe situaties die de uitvoering van het project kunnen beÎnvloeden en je pakt hierbij je adviesrol. Je speelt adequaat in op die nieuwe situaties door samen met betrokkenen een risicoanalyse te maken van het netwerk en deze te vertalen naar actoren. Je weet hierbij de juiste informatie tijdig over te brengen naar de juiste personen. De geformuleerde projectresultaten houd je continue in het vizier en je zorgt ervoor dat deze behaald worden. Je kent de omgeving en je weet de interne en externe klanten te verbinden en bijbehorende risico’s in kaart te brengen. Ook definieer je de opdracht aan de markt. Je begeleidt de uitvoering op basis van de geldende contractmethode. Je zorgt dat getoetste resultaten en producten geïntegreerd worden in het bredere projectresultaat.

Je werkt actief samen met jouw team. Je hebt inzicht in de interne en externe omgeving en ketens. Je bouwt op operationeel en tactisch niveau een netwerk op met diverse externe partijen, zoals gemeenten, belangenorganisaties en particulieren. Je bent in staat dit te onderhouden en om hiermee effectieve samenwerkingsrelaties te creëren. Je kunt de omgeving proactief gewenst en vroegtijdig beïnvloeden, spelers met elkaar verbinden en het gezicht en imago van de organisatie uitdragen. Binnen het projectteam deel je als inhoudelijk expert je kennis. Je communiceert tijdig naar betrokken spelers over relevante ontwikkelingen en resultaten van monitoring en inventarisaties.

​Je vindt het een uitdaging om proactief bij te dragen aan de verbetering en standaardisering van het omgevingsmanagementproces binnen het project. Ook draag je bij aan het op orde houden van de kwaliteit en kennis en de borging hiervan.

Functie-eisen

 • minimaal functieniveau: HBO niveau Civiele Techniek of Ruimtelijke ordening (harde eis)

  • minimaal 5 jaar ervaring met omgevingsbewustzijn (harde eis)

  • minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van waterbouwkundige werken. Ervaring in met name conditionering en (scheepvaart)verkeersmanagement in infrastructurele projecten (harde eis)

  • dient te beschikken over voor de uitvoering van de opdracht geschikte elektronische hulpmiddelen. De elektronische hulpmiddelen worden niet door de organisatie ter beschikking gesteld. Onder elektronische hulpmiddelen vallen mobiele telefoon, computer, laptop en/of tablet (harde eis)

  • in het bezit van een VCA-certificaat 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU' (VOL-VCA) (harde eis)

  • in het bezit van een VCA-certificaat 'Basisveiligheid VCA' (B-VCA) (harde eis)

  • aantoonbare kennis en werkervaring op het gebied van conditioneringsaspecten (o.a. vergunningen K&L)

  • kennis en ervaring binnen complexe integrale (natte) infrastructurele projecten

  • aantoonbare kennis en ervaring met RWS en RWS-richtlijnen mbt verkeersmanagement. 

  • aantoonbare kennis en ervaring met risicogestuurd werken en SCB

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten