Directievoerder+ wegenbouw

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
306
Status
Gesloten
Referentie
IGB72687205

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

15-09-2016

Einddatum

31-12-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

06-07-2016 om 12:00 uur

De kandidaat heeft als taak

 • Het begeleiden van de uitvoering van (deels) complexe wegenprojecten (N209a, N209b en N455) conform de PCOA versie 3.0. De projecten zijn naar verwachting eind 2017 afgerond.

  • Het uitvoeren van projectleiders taken in de voorbereidingsfase van deze projecten.

Project N209a
In 2016 en 2017 wordt ter hoogte van Bleiswijk het groot onderhoud aan de parallelweg van de N209 Overbuurtseweg  uitgevoerd. De weg wordt hierbij verbreed. Bij deze verbreding moeten alle langs de weg aanwezige kabels en leidingen worden verplaatst. In samenwerking met Dunea, Stedin, TenneT en KPN is een bestek opgesteld dat momenteel wordt aanbesteed. Tijdens de uitvoering zal moeten worden samengewerkt met directievoerders van Dunea, Stedin, TenneT en KPN. De bedrijven en woningen langs de parallelweg zullen (veel) hinder ondervinden. Namens de provincie zal de directievoerder het eerste aanspreekpunt zijn.

Project N209b
In 2015 en 2016 is/wordt het grootste deel van het onderhoud N209b afgerond. Er moeten nog twee maatregelen worden voorbereid en uitgevoerd. Betreft de aanleg van een linksaffer en de verlaging van een kruising met twee lokale wegen. Beide maatregelen bevinden zich in de gemeente Alphen aan den Rijn en zuiden van de N11. De directe omgeving wordt gekarakteriseerd door een beperkt beschikbare ruimte en de ruime aanwezigheid van kabels en leidingen.

Project N455
De bewoners aan het de N455 Noordeinde in Boskoop en Waddinxveen hebben al geruime tijd last van wateroverlast. Dit wordt aan de ene kant veroorzaakt doordat een infiltratieriool de dijk waarop de weg ligt nat houd en aan de andere kant de afwatering van de weg niet goed is geregeld. De verbetermaatregelen hiervoor worden momenteel bouwteamverband opgesteld. Langs een deel van de weg staat (oude) bebouwing die in niet al te beste staat verkeert. Diverse bewoners hebben op voorhand te kennen gegeven angst te hebben dat de maatregelen leiden tot bouwkundiges schade. Namens de provincie zal de directievoerder het eerste aanspreekpunt zijn.

Beschrijving werkzaamheden
Voor deze projecten zoeken wij een ervaren directievoerder UAV met kwaliteiten van een projectleider in de wegenbouw. De werkzaamheden bestaan in hoofdlijnen uit:

 • Het in samenwerking met de betreffende projectleiders en de verkeerskundige toetsen en realiseren van civieltechnische ontwerpen die door reeds gecontracteerde ingenieursbureaus zijn opgesteld.

  • Het voeren van overleg met ingenieursbureaus over de door de bureaus geleverde (concept)producten. 

  • Het toetsen van de kwaliteit en volledigheid van de (technische delen van) bestekken.

  • Het inhoudelijk overleggen over en afstemmen van diverse zaken betreffende ontwerp, technische onderzoeken, kabels en leidingen, en procedures (o.a. vergunningen) met stakeholders (Hoogheemraadschap, gemeenten, nutsbedrijven en private partijen).

  • Het uitvoeren van directietaken UAV.

Functie-eisen

 • HBO werk-/denkniveau op het gebied van de civiele techniek (harde eis)

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het voeren van directie en toezicht in de wegenbouw conform UAV (harde eis)

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als projectleider van grootschalig onderhoud van de wegeninfrastructuur aan opdrachtgeverszijde (harde eis)

  • Aantoonbare ervaring met overleggen met kabel –en leidingbeheerders met het oog op verleggen van kabels en leidingen (harde eis)

  • Aantoonbare ervaring met de begeleiding van de verlegging van kabels en leidingen in de wegenbouw (harde eis)

  • kennis van provinciale werkprocessen en bedrijfsvoering (harde eis)

  • In het bezit van rijbewijs B (harde eis)

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het voeren van directie en toezicht in de wegenbouw conform UAV

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als projectleider van grootschalig onderhoud van de wegeninfrastructuur aan opdrachtgeverszijde

  • Aantoonbare ervaring met overleg met kabel –en leidingbeheerders met het oog op het verleggen van K&L

  • Aantoonbare ervaring met de begeleiding van de verlegging van kabels en leidingen in de wegenbouw

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten