Projectmanager Combat Management Systeem

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Helder
Reacties
1
Bekeken
512
Status
Gesloten
Referentie
IGB72709207

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2016

Einddatum

10-03-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

05-07-2016 om 15:00 uur

Belangrijkste taken
Als projectmanagers bij C4I&I leid je (deel)projecten op het gebied van operationele IV. De projectmanager die nu gezocht wordt, is werkzaam in Den Helder om de realisatie van een geschikt Combat Management Systeem aan te sturen voor de onderzeeboten.

Je zorgt voor de realisatie van de producten volgens planning en budget en ondersteunt de besluitvorming in verschillende fasen van een project. Ook lever je management- en sturingsinformatie aan opdrachtgever en manager door het formuleren van alternatieven en oplossingsrichtingen op basis van inhoudelijke analyses.

Je stemt af met diverse belanghebbenden binnen Defensie zoals collega’s bij DMI en projectmanagement van de IP W. IP W staat voor Instandhoudingsprogramma Walrusklasse. Dat is de onderzeeboot. Het project is het vernieuwen van de onderzeeboten.

Functie-eisen

 • Hbo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur op basis van een technische,

  • bedrijfskundige of informatica-opleiding. Of een vergelijkbare militaire opleiding binnen de NLDA.

  • Ervaring met projectmanagement en bijvoorbeeld Prince2 gecertificeerd

  • Ervaring met softwareontwikkeling.

  • Ervaring als gebruiker van het CMS, in de ontwikkeling van Command and Control (C2) — systemen of werkzaam zijn geweest in de onderzeedienst is een pré

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  03-07-2016 22:55
  Plaats
  Hengelo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten