SAS Ontwikkelaar

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
460
Status
Gesloten
Referentie
IGB72724046

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

06-07-2016 om 09:00 uur

De SAS DI ontwikkelaar  is werkzaam binnen één van de  scrumteams die voor het TOP Finance programma de rapportages ontwikkelt. Deze rapportages worden ontwikkeld in SAS Visual Analytics. Om snel en kort met de opdrachtgevers te kunnen schakelen wordt gebruikt gemaakt van de Agile werkwijze SCRUM.
De SAS DI ontwikkelaar  zal zich bezig houden met het ontsluiten van de benodigde data uit de onderliggende datawarehouses.
Het scrumteam bestaat verder uit een Product Owner vanuit de opdrachtgever, een Business Analist, Informatie Analist, tester en software ontwikkelaars (SAS VA en eventueel BODS). Vanuit de SCRUM werkwijze kent ieder teamlid zijn primaire expertise, maar vullen de teamleden elkaar aan door dat werk dat nodig is om de sprint succesvol af te sluiten, uit te voeren.

Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de volgende activiteiten

 • Het ontwikkelen van de gewenste ETL modellering in SAS DI Studio

  • Het zorgdragen voor de onderhoudbaarheid van de op te leveren producten en het werken volgens onze standaarden

  • Meedraaien met het scrumproces (pokersessies, planningssessies, daily standup’s etc.)

  • De overige teamleden ondersteunen waar nodig om de sprintresultaten te behalen (denk aan testen, analyse werkzaamheden, etc.)

  • Documenteren van de op te leveren producten

Functie-eisen

 • aantoonbare werkervaring met SAS DI

  • aantoonbare werkervaring met Scrum/Agile

  • aantoonbare werkervaring met SAP ECC

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten