Platformbeheerder Linux

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
768
Status
Gesloten
Referentie
IGB72739308

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 159 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

08-07-2016 om 11:00 uur

De afdeling TAB is verantwoordelijk voor het werkend maken en houden van de gemeentelijke applicaties van de organisatie. Binnen de afdeling TAB wordt gezocht naar een Platformbeheerder Linux. De platformbeheerder Linux is een expert wat betreft ontwikkeling op integratie gebied met een primaire focus op ontkoppeling en abstractie middels containers op het Linux platform. Je beschikt over een visie, ziet ruimte voor verbetering en innovatie en weet vanuit je kennis en enthousiasme je collega's te stimuleren. Je ziet toe op de verdere ontwikkeling van standaarden en richtlijnen en voor de juiste kwaliteit bij oplevering. Je hebt overzicht, kunt prioriteiten stellen en draagt proactief bij aan het opstellen van verbeter processen binnen Development.

De nieuwste technieken en methodieken op het gebied van integratiesoftware, met name puppet, zijn je bekend evenals methodieken zoals Agile, Prince2, DevOps en continues delivery . Dit pas je toe in een online gedreven applicatielandschap waar integratie door ontkoppeling, BPM en online kanalen ( API) een prominente rol spelen. Je bent een Primus inter Pares, een eerste onder gelijken. Je leidt en voert uit. De organisatie is in ontwikkeling en IT neemt een voorname plaats in de organisatie. Hierdoor staan je vele innovatieve uitdagingen te wachten.

Functie-eisen

 • beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma (harde eis)

  • minimaal 3 jaar ervaring in de functie van Integratie Specialist of als Platform Beheerder Linux (harde eis)

  • minimaal 2 jaar gewerkt in een functie waarbij de kandidaat kennis van en ervaring met API gebaseerde koppelvlakken, ODI, esb en weblogic heeft opgedaan (harde eis)

  • minimaal 2 jaar gewerkt in een functie waarbij de kandidaat ervaring met open standaarden voor gegevens en -taak uitwisseling heeft opgedaan (harde eis)

  • minimaal 2 jaar in een functie gewerkt waarbij de kandidaat ervaring met de puppet op het Linux platform heeft opgedaan (harde eis)

  • minimaal 2 jaar ervaring opgedaan met de integratie tussen de Oracle en het Linux platform stack (harde eis)

  • minimaal 5 jaar ervaring met Producten en Diensten standaardisatie in een complexe applicatieomgeving

  • minimaal 3 jaar ervaring met de inrichting van extern gehoste omgevingen

  • minimaal 5 jaar ervaring met Linux omgevingen, middelware oplossingen en diverse bedrijfsapplicaties

  • in de afgelopen 5 jaar tenminste 2 jaar ervaring opgedaan met architectuur methode (TOGAF, DYA | Infrastructuur,Zachman, NORA, Gemma, Archimate)

  • een of meer van de volgende certificaten behaald: - ASL - BISL

   • Prince 2 - Foundation

   • Prince 2 - Practioner

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten