Communicatieadviseur Interne Dienstverlening

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Delft
Reacties
2
Bekeken
432
Status
Gesloten
Referentie
IGB72740136

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-9-2016

Einddatum

1-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

5-7-2016 om 9:00 uur

Het cluster Interne Dienstverlening (ID) was ook onderdeel van de herinrichting en is op 1 januari van start gegaan. Binnen ID zijn nieuwe afdelingen gevormd, afspraken gemaakt over taak- en rolverdeling en het Management Team (MT) is begonnen in een nieuwe samenstelling met een verantwoordelijk directeur.

Er gaat al veel goed op de verschillende onderdelen van ID (Financiën, HRM, Informatie, Advies) en er is inmiddels een professionele bedrijfsvoering op veel fronten. Maar het is een ingrijpende veranderopgave. Dat is de reden dat het MT ID een verbeterplan heeft gemaakt. De ambitie van dit verbeterplan is om te groeien naar een moderne bedrijfsvoeringsorganisatie die het concern en de onderdelen adviseert, ondersteunt en faciliteert om zo maximaal mee te werken aan de veranderopgave.

Opdracht
De nieuwe organisatiestructuur vraagt veel van ID. De onderlinge afstemming en het delen van informatie is bijvoorbeeld nog niet optimaal. Heldere, open en betrouwbare communicatie is hierbij essentieel. Ook is er op dit moment onvoldoende aandacht voor communicatie aan de voorkant van het proces. Daarom is ID op zoek naar een stevige communicatieadviseur, die een impuls geeft aan de communicatieprocessen zowel binnen ID als met interne klanten. Het is belangrijk om de interne dialoog op te zoeken en in samenwerking met collega’s van ID voor een helder visieverhaal (storytelling) te zorgen. Het doel is dat de medewerkers van ID zelf kunnen zorgen voor een goede interne communicatie. Ten slotte draagt de communicatieadviseur de juiste tools aan om de communicatieopgave van ID voor 2016 te laten slagen. De uitwerking moet aansluiten op de corporate communicatie.

Ben jij een verbinder die graag overzicht en helderheid creëert in complexe processen? Die vanuit een communicatieve bril organisatie, structuur en communicatie samenbrengt? Die ervan houdt communicatie onder de aandacht te brengen en neer te zetten om het vervolgens in goede handen achter te kunnen laten na je vertrek? Bijt je dan vast in deze opdracht en laat ons weten wat jij te bieden hebt.

Functie-eisen

 • Minimaal 3 jaar ervaring (in de afgelopen 5 jaar) met interne communicatie bij een overheidsorganisatie

  • Ervaring met verandercommunicatie 

  • Aantoonbare ervaring met factor C 

  • Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau op het gebied van communicatie 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  02-07-2016 17:41
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-07-2016 14:43
  Plaats
  Maassluis

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten