Medewerker Digitalisering

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
04-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Westland
Reacties
3
Bekeken
1684
Status
Gesloten

Omschrijving

Organisatie
Bouw mee aan de gemeente Westland De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar glastuinbouw is de gemeente Westland, belangrijke economische motor. Westland ligt tussen de grootstedelijke gebieden van Den Haag, Delft en Rotterdam aan de ene kant en de kust aan de andere kant. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht en ambitie, innovatie en professionaliteit; dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait. Bij de gemeente Westland werken 850 mensen. In onze lerende organisatie staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en er zijn volop kansen om eigen ambities waar te maken.

Afdeling
De afdeling DV bestaat uit een vijftal teams die verantwoordelijk zijn voor het leveren van gemeentelijke producten aan inwoners, bedrijven en instellingen binnen de regio. Denk daarbij aan paspoorten, uittreksels uit het geboorteregister, rijbewijzen, huwelijksaktes en geboorteaangiften. De afdeling DV verwerkt in de gemeentelijke basisadministratie adreswijzigingen, ondertrouw en huwelijk en registratie van de geboorte van een kind. Verder is de afdeling verantwoordelijk voor het heffen van belastingen, afhandelen van betalingsverkeer.

Naast de gemeentelijke website is het Klant Contactcentrum (KCC) de centrale toegang van de gemeente voor burgers, bedrijven en instellingen die informatie of een product/dienst willen verkrijgen. Team KCC is verantwoordelijk voor het eerstelijns klantencontact voor balie, telefonie, post, email en medeverantwoordelijk voor de goede afhandeling van internetvragen. Ook de eerste beantwoording van vragen op het gebied van zorg, welzijn, jeugdhulp en werk en inkomen ligt bij dit team.

Binnen het team DIV ressorteert de eenheid Post. Deze eenheid is gevestigd op het gemeentehuis in Naaldwijk en bestaat uit postregistratoren en medewerkers belast met het digitaliseren van de poststroom. De eenheid is per juni 2014 onderdeel van het KlantContactCentrum van de gemeente Westland. De eenheid onderhoudt nauwe contacten met de verschillende eenheden binnen het team DIV en afdelingen binnen de gemeente. Eenheid Post draagt zorg voor de juiste verwerking van de dagelijkse poststroom in lijn met een gestroomlijnde multi-channeling binnen de gemeente. Kwaliteit en tijdig afleveren van een (digitale) poststroom zijn de belangrijkste dagelijkse doelen.

Opdracht
Sorteren inkomende post.
Zelfstandig digitaliseren van inkomende post.
Registreren van documenten in het digitale systeem.
Uitvoeren van kwaliteitscontrole op registratie en scanning
Extra werkzaamheden in overleg. (zoals het inzetten bij andere onderdelen conform de genoemde taken)

Je CV
VMBO/MBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding op minimaal VMBO-niveau;
Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met Document Management Systeem(DMS) Corsa;
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Competenties:
Teamplayer
Zelfstandig kunnen werken
Proactief
Discreet om kunnen gaan met vertrouwelijke informatie
Geen 9 tot 5 mentaliteit

Werkweek
36 uur

Een leuke baan voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Voor meer informatie neem je contact op met onze recruitmentconsultant Jan Kroon.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  04-07-2016 15:10
  Plaats
  ZOETERMEER

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-07-2016 15:13
  Plaats
  Numansdorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-07-2016 19:29
  Plaats
  Uithoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten