Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Woerden
Reacties
1
Bekeken
745
Status
Gesloten
Referentie
IGB72937682

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

02-08-2016

Einddatum

01-08-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36-40

Sluitingsdatum

07-07-2016 om 17:00 uur

Als Risk Manager fungeer je als rechterhand van de programmamanager met betrekking tot het beheren van de risico;s op programma- en projectniveau. Je adviseert en coördineert, verzorgt diverse rapportages, houdt planningen en logboeken bij (risico's en issues), en draagt zorg voor de vervaardiging en distributie van benodigde (informatie)materialen managementdocumenten, program board-informatei). Je bereidt presentaties voor en verzamelt data. Het organiseren van bijeenkomsten behoort ook tot je activeiteiten. Je bent in staat een inhoudelijke uitdaging uit te voeren met relevante stakeholders en bent een geacepteerde gesprekspartner voor alle collega's van wie overleg/input wordt gevraagd. 

Taken

Het geven van actueel en accuraat inzicht in de risicostatus van het programma, projecten en activiteiten. 
Ondersteunt bij de totstandkoming van managementproducten en zorgt voor een vlotte afhandeling van de governance. 
Overlegt samen met de manager PC&S over het te voeren risicobeleid. Onderzoekt en signaleert risico's issues, prioriteiten en afhankelijkheden van projecten binnen het programma en de projecten en rapporteert terzake. 
Zorgt dat de inhoudelijke afhankelijkheden en risico's op alle niveaus worden gelogd. Indentificeert en monitort de afhanklijkheden en risico's op programma- en projectniveau naar de business als de afdeling ICT toe. 
Adviseert ten aanzien van risicobeheer richting programma- en projectmanagers.

Functie-eisen

 • hoogst afgeronde opleiding minimaal op HBO/WO niveau (harde eis)

  • opleidingsniveau een opleiding op het gebied van Technische en/of bedrijfskundige opleiding (of vergelijkbaar) (harde eis)

  • kennis van Organisatie en bedrijfsprocessen rond IT (harde eis)

  • kennis van Risk Managment (RISMAN en/of M_o_R) (harde eis)

  • minimaal 5 jaar ervaring als Risk Manager (harde eis)

  • minimaal 10 jaar ervaring met testen en projectbeheersing (tijd, geld, kwaliteit) in programma's van minimaal 1 miljoen EUR (harde eis)

  • in het bezit van MSP en/of PRINCE2

  • in het bezit van RISMAN en/of M-o_R

  • kennis van programma- en projectmanagement (MSP en/of PRINCE2)

  • minimaal 2 jaar ervaring met MSP en Prince2

  • minimaal 2 jaar ervaring met IBM-datapower en CA-Api-gateway

  • minimaal 2 jaar ervaring met werkzaamheden voor een Zelfstandig Bestuursorgaan (ZBO) in combinatie met basis registraties

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  07-07-2016 13:37
  Plaats
  Leidschendam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten