Adviseur inkoop en contracten Aanleg en Onderhoud

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
229
Status
Gesloten
Referentie
IGB72942845

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

07-07-2016 om 17:00 uur

De adviseur inkoop en contracten is verantwoordelijk voor uitvoering, ondersteuning, analyses en advisering bij het inkoop- en contractmanagementproces voor Aanleg en Onderhoud. Je bereidt contracten voor en/of adviseert bij de realisatie ervan.

Je analyseert af te sluiten of afgesloten contracten en beoordeelt deze op potentiële juridische en commerciële risico's en geeft adviezen hierover. Je ontwikkelt alternatieven en geeft adviezen voor minder gangbare of nieuwe zaken en problemen na analyse van het technische vraagstuk. Voorbeelden van producten zijn het opstellen van een inkoopplan of een toetsplan en coördinatie van de uitvoering van een contract. 

Je werkt nauw samen met collega’s binnen en buiten projecten. Je fungeert als vraagbaak voor inkoop- en contractzaken. Je ondersteunt bij de onderhandeling met (markt)partijen. Je onderhoudt 
contacten met stakeholders (met name marktpartijen in een niet complexe omgeving). Verder realiseer je een juist informatieniveau over afgebakende onderdelen van het inkoop- en contractmanagement/contracteringsproces en communiceer je hierover.

Je levert een bijdrage aan het verbeteren van jouw vakgebied. Dit doe je door jouw kennis up to date te houden en deze kennis in te zetten om de inkoop- en contracteringsprocessen binnen de organisatie te verbeteren. Je signaleert, analyseert ontwikkelingen die de uitvoering van het inkoop- en contractproces kunnen beïnvloeden en je adviseert hierover. Tot slot is het borgen van kwaliteit van kennis een belangrijk aspect in jouw werk.

Beschrijving project: Als adviseur Inkoop wordt je ingezet op twee projecten, te weten de voorbereiding en aanbesteding van een tweetal prestatiecontracten voor het meerjarig in stand houden van, monitoren van en informeren over de toestand van het Areaal, met upgradewerkzaamheden, in de beheergebieden van de organisatie West Nederland Zuid (standplaats Rotterdam) en Zuid Nederland (standplaats Den Bosch). Als adviseur Inkoop ondersteun en adviseer je de contractmanager en Inkoopadviseur bij de voorbereiding van de aan te besteden prestatiecontracten. De aanbesteding vindt plaats onder Best Value Procurement (BVP).

Functiespecifieke elementen

 • Taken bestaan o.a. uit: - Opstellen van areaalspecifieke prestatiecontracten, deels op basis van modelprestatiecontracten (versie 3.2);

  • Verzamelen en beoordelen van areaalgegevens t.b.v. prestatiecontracten;

   • Verzamelen, beoordelen en adviseren rondom de klanteisspecificaties (KES);

   • Voortgangsbewaking en actueel houden van actielijsten tbv contractvoorbereiding en aanbesteding;

   • Uitvoeren acties binnen het kennisveld Contractmanagement tbv contractvoorbereiding en aanbesteding;

   • Adviseren en ondersteunen van de contractmanager en inkoopadviseur;

   • Reviewen van door derden opgestelde (onderdelen van) contractdocumenten en nota van inlichtingen;

   • Deelnemen aan diverse overleggen ikv contractvoorbereiding en aanbesteding.

Standplaats: Rotterdam en Den Bosch.

Functie-eisen

 • minimaal HBO werk- en denkniveau (harde eis)

  • dient te beschikken over voor de uitvoering van de opdracht geschikte elektronische hulpmiddelen. De elektronische hulpmiddelen worden niet door de organisatie ter beschikking gesteld. Onder elektronische hulpmiddelen vallen mobiele telefoon, computer, laptop en/of tablet (harde eis)

  • aantoonbare ervaring met advisering op het gebied van GWW sector (Grond, Weg en Waterbouw) in de afgelopen jaren (harde eis)

  • aangeboden kandidaat heeft ervaring met projectmatig werken (harde eis)

  • in het bezit van een VCA-certificaat 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU' (VOL-VCA) (harde eis)

  • heeft aantoonbare kennis en ervaring met werkwijze Aanleg en Onderhoud in relatie tot het eigen werk (harde eis)

  • aantoonbare kennis van de toepassing zijnde informatiesystemen (Word, Excel, Hummingbird) (harde eis)

  • een SCB audit opleiding (harde eis)

  • aantoonbare werkervaring met UAV-GC

  • aantoonbare ervaring met aanbesteden van contracten in de GWW onder BVP

  • aantoonbare ervaring met voorbereiden van prestatiecontracten voor onderhoud van rijkswegen

  • aantoonbaar ervaring (indicatief 1-3 jaar) in uitvoerende, ondersteunende adviserende werkzaamheden op inkoop of contract gebied

  • aantoonbare werkervaring met functioneel specificeren

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten