Technisch consultant (PMR)

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
04-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Gouda
Reacties
0
Bekeken
258
Status
Gesloten
Referentie
Technisch consultant (PMR)

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een Consultant. Het betreft een fulltime (36 uur) functie tot einde van het jaar.

KPN is in staat onder alle omstandigheden de eindregie te voeren over het ontwerpen, testen, installeren, beheren en herstellen van vitale communicatiesystemen en infrastructuur.

Om ons team tijdelijk te versterken zoeken wij een Consultant voor de maritieme sector. Voor de maritieme sector ontwikkelt en levert onze opdrachtgever communicatiesystemen in havens, bij bruggen en bij sluizen ten behoeve van communicatie tussen schepen en de bedienaars in de meldkamers. Onze klanten zijn onder andere Rijkswaterstaat, provincies, havenbedrijven en gemeenten.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van de PMR (Private Mobile Radio) communicatiesystemen voor onze maritieme klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het technisch uitvoeren van de opdrachten. Je dient daarnaast ook offertes op te stellen en uit te schrijven.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring;

  • Aantoonbare ervaring en kennis van PMR (Private Mobile Radio);

  • Goede communicatieve vaardigheden.

Interesse? Wij ontvangen dan direct je CV + motivatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten