Adviseur conditionering en stakeholdermanagement

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
391
Status
Gesloten
Referentie
IGB72947122

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

08-07-2016 om 17:00 uur

De activiteiten betreffen het initiëren en begeleiden van de voorbereiding en de realisatie van de voor het project Uitbreiding Sluis Eefde relevante conditioneringsonderzoeken, zoals CE, kappen van bomen en relevante veiligheidsonderdelen voor het omgevingsteam. De functionaris beantwoord vragen van gegadigden tijdens de dialoogfase over inhoudelijke conditioneringsonderzoeken en beheert de beschikbare inhoudelijke informatie. Contact leggen en onderhouden met relevante bevoegde gezag en en stakeholders. Ondersteunen van omgevingsmanager door de communicatie met de diverse partijen te faciliteren. 

Van de adviseur wordt verwacht dat hij een afweging kan (laten) maken tussen snelheid en zorgvuldigheid en zich nadrukkelijk bewust is van de risico’s. De adviseur helpt en coacht de betrokken collega’s en zorgt voor juiste en tijdige aanhaking vanuit contract- en technisch management. Naast de conditioneringszaken zijn er nog meer issues die met omgevingspartijen opgelost moeten worden. Hier is zorgvuldig stakeholdermanagement vereist in afstemming met de andere leden van het omgevingsteam.

​Standplaats is Utrecht en Arnhem

Functie-eisen

 • minimaal werkervaringsniveau: professional op het gebied van omgevingsmanagement (harde eis)

  • minimaal een afgeronde HBO opleiding (harde eis)

  • dient te beschikken over voor de uitvoering van de opdracht geschikte elektronische hulpmiddelen. De elektronische hulpmiddelen worden niet door de organisatie ter beschikking gesteld. Onder elektronische hulpmiddelen vallen mobiele telefoon, computer, laptop en/of tablet (harde eis)

  • in het bezit van een VCA-certificaat 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU' (VOL-VCA) (harde eis)

  • aantoonbare kennis en ervaring op het vakgebied omgevingsmanagement

  • kennis en ervaring binnen RWS

  • aantoonbare kennis en ervaring met (werken met) DBFM contracten

  • aantoonbare ervaring en kennis met de begeleiding van conditioneringsonderzoeken

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten