Proces specialist Digitaal en Zaakgericht Werken

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Dokkum
Reacties
4
Bekeken
616
Status
Gesloten
Referentie
IGB72949123

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

25-07-2016

Einddatum

25-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

12-07-2016 om 17:00 uur

De processpecialist geeft samen met een werkgroep Processen vorm aan het (verder) inventariseren, kwalificeren en harmoniseren van processen. De functie heeft tot doel om het algemene kennisniveau bij management en medewerkers rondom procesmatig werken te verhogen, een gedeeld beeld te creëren over de gemeentelijke procesarchitectuur en voorstellen te doen en uit te werken om taken en rollen die hiermee samenhangen te borgen in de lijn.

Ook is het belangrijk de processenlijst van de organisatie verder te ontwikkelen en de relatie te leggen met de gemeentelijke producten, zaaktypen en e-formulieren; dit op een voor de (medewerkers van de) afdelingen duidelijke manier waarbij op afdelingsniveau inzicht ontstaat. In de uitvoering van de opdracht wordt zo nodig actieve verbinding gelegd met die medewerkers die in de nieuwe organisatie een rol spelen in procesmanagement. E.e.a. vormt onderdeel van het digitaliseren van processen voor de nieuwe fusie-organisatie. De processpecialist is de uitvoerend regisseur van het harmoniseren van de te digitaliseren processen, op een dusdanige wijze dat het nieuwe management hier inzicht in krijgt en cruciale rollen als proceseigenaar en procesbeheerder in de nieuwe organisatie ingevuld worden. De ideale kandidaat creëert betrokkenheid en draagvlak voor het onderwerp in de organisatie en zorgt ervoor dat de betrokken medewerkers gemotiveerd hun rol pakken bij het slim digitaliseren van processen. Het uitvoeren van passende werkvormen (bijv. Workshops) waarbij medewerkers die betrokken zijn bij ketenprocessen worden begeleid in het modelleren en verbeteren, vormt hier onderdeel van.

Functie-eisen

 • Afgeronde opleiding op minimaal HBO werk- en denkniveau in een relevante richting (harde eis)

  • Minimaal 5 jaar ervaring als processpecialist in complexe projecten of veranderingstrajecten (harde eis)

  • Kennis van methodes rondom procesverbetering als BPM, Lean en/of Six Sigma en veranderkunde en weet deze op een aansprekende wijze over te brengen

  • Aantoonbare kennis van en ervaring met implementatie van procesmatig werken bij gemeenten

  • Ervaring met implementatie van digitaal en zaakgericht werken bij gemeenten (bij voorkeur in combinatie met Microsoft Sharepoint) en de gemeentelijke procesarchitectuur

  • Vaardig in het gestructureerd modelleren / optimaliseren en presenteren van processen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  04-07-2016 12:34
  Plaats
  Naarden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-07-2016 13:40
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  05-07-2016 12:09
  Plaats
  Groningen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  05-07-2016 13:06
  Plaats
  Hilversum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten