Senior Business Projectleider

Opdrachtgever
CC Group
Geplaatst op
05-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
72
Status
Gesloten
Referentie
CC03260

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Arbeidsvoorwaarden

Startdatum

1 augustus 2016

Verwachte einddatum

31 december 2016

Optie op verlenging

ja

Inzet

minimaal 32 uur

Standplaats

Arnhem

Aantal posities

1

Wat ga je doen?

De te implementeren onderwerpen vallen alle binnen het financiële domein en variëren van aansluiting op de landelijke basisregistraties tot het optimaliseren van het inkoop- en het legesproces. Inhoudelijk wordt van de gezochte projectleider niet direct een bijdrage verwacht, het is wel van belang dat er enig begrip en kennis is van de te implementeren oplossing binnen het domein van overheidsfinanciën.
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het afronden met de diverse projectteams volgens afspraak van de werkzaamheden en het projectresultaat opleveren. Daarnaast is regelmatige voortgangsrapportage en afstemming belangrijk met opdrachtgever, programmamanager en de overige stakeholders.

De gezochte Business Projectleider is verantwoordelijk voor

Succesvolle implementatie, acceptatie en borging van toegewezen projecten binnen de afdeling Financiën en/of voor klanten van de afdeling Financiën;
Meerdere projecten tegelijkertijd, met afwijkende scope en planning;
Het bereiken van de projectresultaten binnen de projectdimensies tijd, geld en kwaliteit;
Het borgen van overeengekomen deadlines en kwaliteit van de projecten;
Leiding geven aan en ondersteuning van het projectteam tijdens de uitvoering van het project;
Communicatie met afdelingen die bijdragen aan het projectresultaat;
Documenteren en rapporteren door middel van projectrapportages;
Gevraagd én ongevraagd informeren van opdrachtgever en stakeholders over voortgang van het project;
Gevraagd én ongevraagd informeren van opdrachtgever en stakeholders over kwaliteit van het op te leveren projectresultaat;
Initiëren en begeleiden van mogelijke escalaties.
De op te leveren projectresultaten brengen een aantal financiële processen op een hedendaags geautomatiseerd niveau, deels t.b.v. wettelijke vereisten, deels t.b.v. organisatie eisen en –wensen en procesoptimalisaties.

Wie zoeken wij?

Gedurende de periode van 1 augustus tot en met 31 december 2016 is het niet mogelijk vakantie op te nemen.

Externe beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde HBO opleiding in financiële en/of bedrijfskundige richting.

Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.
Externe heeft aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2006-2016), als eindverantwoordelijke business projectleider, met automatisering van financiële processen.

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting de projecten waaruit blijkt dat u aan de eis van minimaal 5 jaar ervaring als eindverantwoordelijke business projectleider voldoet.
Externe beschikt aantoonbaar over ruime ervaring (gedurende de periode 2011-2016) met complexe politiek-sensitieve omgevingen met een zeer divers stakeholder-management, opgedaan bij (lagere) overheden of vergelijkbare organisaties.

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) tenminste twee referentiecases uitgevoerd bij (lagere) overheden of vergelijkbare organisaties in de afgelopen vijf jaar. Graag voorzien van een beschrijving van complexiteit en sensitiviteit. Graag ook de naam van de organisatie en de contactpersoon toevoegen.
Externe is aantoonbaar in staat om binnen complexe organisaties focus op het projectresultaat te houden, het projectresultaat te behalen en het projectteam daarop aan te sturen.

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting minimaal twee projecten/opdrachten uit de periode 2011-2016 waaruit blijkt dat u in staat bent focus op het projectresultaat te houden, het projectresultaat te behalen en het projectteam daarop aan te sturen. Graag specifiek uw rol, het beoogde projectresultaat, het behaalde projectresultaat en de manier waarop u dit resultaat heeft behaald, vermelden.
Externe is aantoonbaar Prince2 practitioner en/of IPMA gecertificeerd.

Benoem de naam van het opleidings/cursus instituut, de plaats en het jaar van certificering.

Wie zijn wij?

De CC in onze naam is afgeleid van het begrip ‘carbon copy’. Transparantie in de dienstverlening, een flexibele vertaling van uw vraag, persoonlijke interactie, een ‘one-stop-shop’ voor uw IT-oplossingen: wij zijn ambitieus in het bieden van kwaliteit.
Wij houden ons bezig met eigen projecten en detachering binnen de ICT.

Onze missie is om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te helpen realiseren door geïntegreerde systemen te ontwikkelen, die direct inzetbaar zijn, voldoen aan de verwachtingen en lang mee gaan, zodat de klant een degelijke “return on InvestmenT” ervaart.

Sluitingsdatum vacature

Op deze vacature kun je reageren tot 12 juli 2016 om 16.00 uur.
CV stuur je door in Word-formaat in de taal van de aanvraag
Een motivatie stuur je geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegeaan op de aansluiting op de opdracht en functie-eisen
Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);
Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);
Tarief is een belangrijk onderdeel bij de beoordeling van de kandidaten, graag zo scherp mogelijk aanbieden.
N.B.

Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.
Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.
U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten