Toezichthouder bouw Ruimtelijke Ordening

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Goirle
Reacties
1
Bekeken
417
Status
Gesloten
Referentie
IGB72957956

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

25-07-2016

Einddatum

20-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

07-07-2016 om 10:00 uur

Toezichthouder bouw

Het toezichthouden in deze functie is primair gericht op bouwaangelegenheden en zaken op het gebied van ruimtelijke ordening. Je houdt bijvoorbeeld toezicht op afgegeven vergunningen, vergunningsvrij bouwen, afwijkingen van het bestemmingsplan, brandveiligheid en toezicht naar aanleiding van binnengekomen klachten en meldingen. Zie je op een ander werkgebied een afwijking, dan speel je dit door naar een collega of een andere instantie.

We zoeken iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en die door opgebouwde relevante werkervaring direct inzetbaar is. De medewerker moet kennis hebben van toepasselijke wet- en regelgeving.

Functie-eisen

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring als bouwtoezichthouder

  • MBO+ opleidingsniveau (bijv. Mbo-opleiding met aanvullend relevante cursussen en trainingen)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  04-07-2016 14:08
  Plaats
  ZOETERMEER

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten