Technisch projectleider ondergrondse parkeergarages

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
04-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
330
Status
Gesloten
Referentie
IGB72961469

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een projectleider met ervaring als projectleider, projectmanager of ontwerpleider voor ondergrondse constructies in een stedelijke omgeving.

Wie?

Onze opdrachtgever is het Ingenieursbureau van een gemeente. Het Ingenieursbureau levert technisch inhoudelijke hoogwaardige adviezen in ruimtelijke en infrastructurele planvorming, realiseert projecten op het gebied van infrastructuur en openbare ruimte.

Het team Constructies en Waterbouw is 1 van de 2 constructieve teams binnen het Ingenieursbureau. In de teams wordt de civiel technische kennis op gebied van landmaken, kademuren, walmuren, bruggen, elektrotechniek & werktuigbouw, ondergrondse parkeergarages en tunnels geborgd. De specialisten, technisch projectleiders, directievoerders en werkvoorbereiders werken projectmatig samen in de multidisciplinaire projectteams van het ingenieursbureau. Ook geven ze advies aan en voeren ze onderzoeken uit voor de beheerders, assetmanagers en beleidsmakers van de gemeente.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U stelt in de plan- en initiatieffase haalbaarheidsonderzoeken op en levert technische analyse ter ondersteuning van het besluitvormingsproces.

 • U schakelt interne en externe specialisten in.

 • U geeft tot en met de aanbesteding leiding aan de totstandkoming van klanteisenspecificaties (KES), de systeemeisen specificatie (SES) en de vraagspecificatie eisen (VSE) en een referentieontwerp.

 • U neemt tijdens de aanbesteding-/selectiefase deel aan het selectieproces. Na gunning bewaakt de technisch manager de technisch inhoudelijke belangen van het project. De technisch manager draagt bij aan systeemgerichte contractbeheersing (SCB) en laat toetsen of toetst technische documenten en aspecten.

 • U organiseert eventuele scopewijzigingen vanuit de gemeentelijk opdrachtgever en toetst eventuele door de opdrachtnemer geïnitieerde scopewijzigingen.

 • U bent verantwoordelijk voor de bewaking van de GROTICK-aspecten voor wat betreft de producten vanuit het technische projectteam. Voor kleinere projecten, of projecten met het zwaartepunt op techniek, waarbij geen projectmanagement team wordt ingezet, is de technisch projectleider eindverantwoordelijk voor het project.

Eisen

 • U hebt een afgeronde wo-opleiding in de richting civiele techniek.

 • U hebt minimaal 10 jaar ervaring als projectleider, projectmanager of ontwerpleider voor ondergrondse constructies in een stedelijke omgeving.

 • U hebt aantoonbare ervaring met het (opstellen van) UAV-gc contracten.

 • U hebt aantoonbare ervaring met system engineering (SE).

 • U hebt ervaring met het bouwen in complexe binnenstedelijke omgeving.

 • U bent bereidt om bij onze opdrachtgever in dienst te treden bij gebleken geschiktheid.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste medio augustus 2017, bij gebleken geschiktheid is er een mogelijkheid tot indiensttreding bij onze opdrachtgever. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór maandag 12 juli aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten