Manager Uitvoering Project Dijkverbetering

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
241
Status
Gesloten
Referentie
IGB72965704

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-9-2016

Einddatum

1-3-2019

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-32

Sluitingsdatum

12-7-2016 om 9:00 uur

Het waterschap Noorderzijlvest staat voor de komende jaren voor een enorme opgave. In juni 2014 is gestart met de verkenningsfase van het project Dijkverbetering Eemshaven-Delfzijl (DED).  De opdracht en primaire doelstelling van het project is om voor het traject Eemshaven-Delfzijl een dijkverbetering uit te voeren en op een sobere en doelmatige wijze uiterlijk eind 2019 aan de wettelijke norm te voldoen, waarbij de kering:

 • zodanig ontworpen en aangelegd is dat de zeedijk voldoet aan het projectspecifieke ontwerpinstrumentarium 2014 (OI2014), waarbij geanticipeerd is op de nieuwe normering wettelijk beheerinstrumentarium 2017 (WBI 2017);

  • bestand is tegen aardbevingen als gevolg van gaswinning;

  • bestand is tegen de reeds opgetreden en toekomstige bodemdaling als gevolg van gaswinning.

Secundaire doelstelling is het waar mogelijk realiseren van innovaties en benutten van meekoppelkansen om de doelmatigheid en maatschappelijke acceptatie en meerwaarde van de dijkverbetering te vergroten.

Het waterschap Noorderzijlvest heeft voor deze versterkingsopgave een projectteam ingericht volgens het Integraal Project Management (IPM) model. De inschrijvingsfase is achter de rug en de gunning is eind juni afgerond. Voor de uitvoeringsfase van het project zijn wij voor het IPM team op zoek naar een Manager Uitvoering voor 24 uur per week, tijdelijk voor 2,5 jaar met een optie tot verlenging van 1 jaar.

Taken

De manager uitvoering is de verantwoordelijke voor de realisatie van het project. De manager uitvoering beschikt over voldoende vakinhoudelijke kennis op het gebied van waterstaatkundige werken en heeft ervaring met projecten binnen een bestuurlijk complexe omgeving in een realisatie fase.
 
De manager uitvoering is eerste aanspreekpunt voor de opdrachtnemer bij escalatie op contractniveau en rapporteert aan de projectmanager, die de externe raakvlakken op strategisch niveau bewaakt.  Van de manager uitvoering wordt een zakelijke en resultaatgerichte werkhouding verwacht die handhaaft op de doelen die gesteld zijn aan de opgaven aangaande hoogwater, aardbevingsbestendigheid en bodemdaling.

Functie-eisen

 • HBO/academisch werk en denkniveau;

  • Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, als projectmanager met UAV-GC projecten;

  • Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met contract- en projectmanagement in de uitvoering van grote waterstaatkundige projecten;

  • Ervaring met contract- en projectmanagement in de uitvoering van grote waterstaatkundige projecten (omvang circa 50 miljoen; minimaal 10 jaar ervaring);

  • Ervaring met het begeleiden van minimaal drie grote GWW-projecten in de rol van projectmanager is een pré;

  • Minimaal 3 jaar ervaring met het werken in een IPM team;

  • Minimaal 5 jaar kennis van en ervaring met UAV-GC;

  • Kennis van relevante wet- en regelgeving;

  • Inzicht in de financiële, personele en organisatorische aspecten van projecten;

  • Ervaring bij uitvoering van dijkverzwaringsprojecten is een pré.

Competenties

Je bent daadkrachtig, stressbestendig, resultaatgericht. Je werkt gestructureerd en bent scherp georiënteerd op je omgeving, zowel in- als extern. Je signaleert kansen, draagt creatieve oplossingen aan, bent kostenbewust en besluitvaardig. Tenslotte ben je in staat om je team te motiveren en te ondersteunen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten