Technisch Projectleider Ondergrondse Parkeergarages

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
408
Status
Gesloten
Referentie
IGB72965776

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

15-08-2016

Einddatum

14-08-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

11-07-2016 om 10:00 uur

Profiel Opdracht
In plan- en initiatieffase stelt de Technisch Projectleider Ondergrondse Parkeergarages haalbaarheidonderzoeken op en levert technische analyse ter ondersteuning van het besluitvormingsproces. Hierbij schakelt hij of zij interne en externe specialisten in.

Tot en met aanbesteding geeft de Technisch Projectleider leiding aan de totstandkoming van klanteisenspecificaties (KES), de systeemeisen specificatie (SES) en de vraagspecificatie eisen (VSE) en een referentieontwerp; Tijdens de aanbesteding-/selectiefase neemt de Technisch Projectleider deel aan het selectieproces; Na gunning bewaakt de technisch manager de technisch inhoudelijke belangen van het project. Hij draagt bij aan systeemgerichte contractbeheersing (SCB) en laat toetsen of toetst technische documenten en aspecten.

De Technisch Projectleider Ondergrondse Parkeergarages organiseert eventuele scopewijzigingen vanuit de gemeentelijk opdrachtgever en toetst eventuele door de opdrachtnemer geïnitieerde scopewijzigingen.

De Technisch Projectleider Ondergrondse Parkeergarages is verantwoordelijk voor bewaking van de GROTICK aspecten voor wat betreft de producten vanuit het technische projectteam. Voor kleinere projecten, of projecten met het zwaartepunt op techniek, waarbij geen projectmanagement team wordt ingezet, is de Technisch Projectleider eindverantwoordelijk voor het project. 

Functie-eisen

 • afgeronde WO opleiding in de richting Civiele techniek (harde eis)

  • minimaal 10 jaar ervaring als projectleider, projectmanager of ontwerpleider voor ondergrondse constructies in stedelijke omgeving (harde eis)

  • aantoonbare ervaring met (opstellen van) UAVgc contracten (harde eis)

  • aantoonbare ervaring met system engineering (harde eis)

  • bereidheid om in dienst te treden bij de gemeente Amsterdam bij gebleken geschiktheid

  • minimaal 10 jaar werkervaring als projectleider, projectmanager of ontwerpleider voor ondergrondse constructies in stedelijke omgeving

  • ervaring met bouwen in complexe binnenstedelijke omgeving

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten