Toetscoördinator Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
296
Status
Gesloten
Referentie
IGB72975708

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

18-07-2016

Einddatum

31-03-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

18

Sluitingsdatum

14-07-2016 om 17:00 uur

Het project Aanpak Ring Zuid is op zoek naar een toetscoördinator. Als toetscoördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren van het toetsproces tijdens de contractvoorbereiding in de realisatiefase onder Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB). Je rapporteert aan de contractmanager.

Je benoemt, plant en coördineert de te verrichten systeem- proces- en producttoetsen en borgt dat het toetsdossier op orde is. Periodieke evalueert het toetsteam of het kwaliteitsmanagementsysteem van de opdrachtnemer werkt.

Activiteiten in toetsproces en het resultaat zijn

 • Het opstellen van het toetsplan: - Actueel toetsplan (gebaseerd op procesgericht risicomanagement)

 • Het organiseren van het toetsproces - Actuele toetsplanning (URSCB, GRIP, Relatics).

  • Efficiënt en effectief georganiseerd toetsproces.

 • Het borgen van de kwaliteit m.b.t. uitvoering/naleving toetsplan - Eenduidige kwaliteit van de toetsresultaten en uniform uitvoeren van SCB en in lijn met het CBP.

 • Evaluatierapport over toetsproces (Trendanalyse op werking Kwaliteitsmanangementsysteem van de opdrachtnemer). - Actualiseren van de risicokaart i.s.m. de risicomanager.

 • Het bijhouden van een toetsdossier: - Actueel toetsdossier.

Functie-eisen

 • minimaal functieniveau: HBO (harde eis)

  • minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van SBC

  • dient te beschikken over voor de uitvoering van de opdracht geschikte elektronische hulpmiddelen. De elektronische hulpmiddelen worden niet door de organisatie ter beschikking gesteld. Onder elektronische hulpmiddelen vallen mobiele telefoon, computer, laptop en/of tablet (harde eis)

  • in het bezit van een VCA-certificaat 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU' (VOL-VCA) (harde eis)

  • Aantoonbare kennis en werkervaring op het gebied van risicomanagement (936 Kader Risicomanagement en 1354 Handreiking Procesgencht risicomanagement ten behoeve van SCB) en integrale veiligheid.

  • kennis en ervaring omtrent NEN-EN-lSO 9001 en NEN-EN-lSO 1901

  • Aantoonbare ervaring ken en ervaring met projectmanagement (hoofdlijnen) en Contractkennis EMVI (EMVI-kader)

  • Aantoonbare kennis en ervaring met toetscoordinatie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten