Adviseur Omgevingsmanagement DBFM-contracten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
419
Status
Gesloten
Referentie
IGB72983702

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-10-2016

Einddatum

30-09-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

13-07-2016 om 17:00 uur

Ten behoeve van de uitvoeringsfase van het D&C-contract (N18 - gedeelte Varsseveld -Groenlo) en de DBFM-overeenkomst (gedeelte Groenlo -Enschede) wordt een medewerk(st)er gezocht voor de rol van senior adviseur omgevingsmanagement binnen het omgevingsteam N18.

Het omgevingsteam wordt aangestuurd door de omgevingsmanager en werkt aan de producten die in Werkwijzer Aanleg zijn benoemd in de sporen Conditionering, MIRT- en bestuurlijke Besluitvorming en Publieksparticipatie- en -communicatie. Binnen het omgevingsteam zijn de taken verdeeld onder verschillende (senior) adviseurs, die (waar nodig) worden ondersteund door inhoudelijk adviseurs.

De senior adviseur dient alle voorkomende werkzaamheden binnen de bovengenoemde taakvelden op te (kunnen) pakken, waarbij de nadruk ligt op werkzaamheden ten behoeve van het DBFM-contract. Hij/zij moet op dusdanig niveau opereren dat hij/zij sparringpartner kan zijn voor de omgevingsmanager, de andere senior adviseurs omgevingsmanagement, de inhoudelijk adviseurs en de aannemers. De senior adviseur dient zelfstandig het overleg te kunnen voeren met de stakeholders, de (omgevingsmedewerkers van de) aannemer en de projectteamleden en zorgt voor een goede afstemming met en terugkoppeling aan de omgevingsmanager. De medewerk(st)er dient in staat te zijn zelfstandig te werken maar dient ook bereid te zijn diverse uitvoerende werkzaamheden voor de andere teamleden uit te voeren.

Functie-eisen

 • minimaal functieniveau: HBO (harde eis)

  • in het bezit van een VCA-certificaat 'Basisveiligheid VCA' (B-VCA) (harde eis)

  • dient te beschikken over voor de uitvoering van de opdracht geschikte elektronische hulpmiddelen. De elektronische hulpmiddelen worden niet door de organisatie ter beschikking gesteld. Onder elektronische hulpmiddelen vallen mobiele telefoon, computer, laptop en/of tablet (harde eis)

  • kennis van en ruime ervaring met omgevingsmanagement in de realisatiefase van DBFM-contracten en in het bijzonder met de uitvoeringsovereenkomsten uit de DBFM-overeenkomst (harde eis)

  • meer dan 7 jaar ervaring op het gebied van omgevingsmanagement bij grote infrastructurele wegenprojecten (harde eis)

  • kennis van en ervaring met omgevingsmanagement van D&C-contracten (harde eis)

  • kennis van en ervaring met SCB (harde eis)

  • ervaring met werken voor/ in de rol van Rijkswaterstaat (of een soortgelijke opdrachtgever) in de laatste 10 jaar

  • Aantoonbaar ruime ervaring met het zelfstandig uitvoeren van overleg met stakeholders en aannemers

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten