Accountmanager gemeente Suwinet

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
05-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
's-Gravenhage
Reacties
1
Bekeken
493
Status
Gesloten
Referentie
IGB73019274

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2523 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

15-08-2016

Einddatum

15-11-2019

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

13-07-2016 om 12:00 uur

De afdeling E-Diensten richt zich op de informatievoorziening van gemeenten. Tot het reguliere takenpakket behoort onder andere beheer van de gemeentelijke modelarchitectuur (GEMMA), de Informatiebeveiligingsdienst (IBD), et cetera. Daarnaast worden binnen de afdeling E-Diensten regelmatig projecten en programma's uitgevoerd, zoals Informatievoorziening sociaal Domein en de Digitale Agenda 2020.

Suwinet is het gegevensuitwisseling systeem van UWV, SVB en gemeenten. De gegevensuitwisseling is noodzakelijk voor de uitvoering van wettelijke taken in de keten van Werk en Inkomen.

De accountmanager vormt de verbinding tussen het programma BVGS en de gemeenten. Het programma BVGS realiseert een aantal producten die veilige gegevensuitwisseling binnen Suwinet mogelijk maken. De accountmanager brengt de producten vanuit het BVGS programma naar gemeenten, stimuleert gemeenten bij de ingebruikname, adviseert hierover en ondersteunt. De accountmanager is voor de gemeenten aanspreekpunt en ‘ogen & oren’ van het programma BVGS in zijn of haar regio. De accountmanager legt relevante signalen van gemeenten terug bij het programmateam. 

De accountmanager brengt en houdt per organisatie in beeld of en zo ja hoe deze werkt met de producten uit de BVGS-portfolio. Dit overzicht van de accountmanagers biedt aan het einde van het jaar de basis om de implementatie te kunnen evalueren en te kunnen beslissen of deze nog een vervolg moet krijgen.

Verantwoordelijkheden en resultaatgebieden

Elke accountmanager heeft een werkgebied met de omvang van circa 2 provincies. Gemiddeld gaat het om 40 tot 50 gemeenten en gemeentelijke uitvoeringsorganisaties. De accountmanager brengt en houdt per gemeente/gemeentelijke uitvoeringsorganisatie in beeld of en zo ja hoe deze werkt met de producten uit de BVGS-portfolio. Met inachtneming van het gegeven dat gemeenten zelf verantwoordelijk zijn voor implementatie van de BVGS-producten, adviseert en ondersteunt de accountmanager de gemeenten bij de inbedding van deze producten. De accountmanager bouwt en onderhoudt het netwerk, signaleert en registreert de voortgang en knelpunten of onvolkomenheden en rapporteert daarover aan de accountmanager-projectleider. De accountmanager maakt deel uit van het team van zes accountmanagers en draagt vanuit zijn/haar kennis vanuit het veld bij aan communicatie(producten).

Er wordt een introductiecursus georganiseerd in week 34. Van de kandidaat wordt aanwezigheid bij deze introductiecursus verwacht.

Functie-eisen

 • · HBO werk- en denkniveau.

 • · Aantoonbare ervaring in de afgelopen 10 jaar op het gebied van accountmanagement binnen de publieke sector.

 • · Aantoonbare kennis en ervaring in de afgelopen 10 jaar met (de werking van) Suwinet

 • · Aantoonbare kennis en ervaring in de afgelopen 10 jaar met gemeentelijke organisaties en werkprocessen van sociale diensten, specifiek werk en inkomen.

 • · Aantoonbare en actuele ervaring met presenteren en kennisoverdracht aan groepen

 • · Aantoonbare ervaring met (ICT-) implementatietrajecten van landelijke (ICT) voorzieningen bij gemeenten

 • · Aantoonbare kennis en ervaring in de afgelopen 10 jaar van informatiebeveiliging en privacybescherming in relatie tot gegevensuitwisseling.

 • · Aantoonbare ervaring in de afgelopen 10 jaar met werkzaamheden en opdrachten op politiek-bestuurlijk niveau.

 • · Aantoonbare ervaring in de afgelopen 10 jaar met werkzaamheden en opdrachten op meerdere niveaus (bestuur, management, beleid, uitvoering) (meerdere keuzes mogelijk).

 • · Aantoonbaar en actueel netwerk bij gemeentelijke samenwerkingsverbanden.

 • · Actueel netwerk binnen gemeentelijke sociale diensten en ISD-en is een pré.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  07-07-2016 23:54
  Plaats
  schiedam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten