Backend developer OIS datapunt

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
05-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
306
Status
Gesloten
Referentie
IGB73033814

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 163 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

25-07-2016

Einddatum

24-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

14-07-2016 om 10:00 uur

De organisatie zoekt een ‘nieuwe generatie Backend developer' die aantoonbare ervaring heeft met Docker, Continuous Integration, Continuous Delivery en Devops in een enterprise omgeving.

Een Backend developer met aantoonbare kennis van Scrum, Gitflow, test-driven development, Django, Python, Angular, Leaflet, Postgress, Postgis, ElasticSearch (ELK), Big Data tools (Hadoop etc.), Mapserver (OGC), Openstack, Javascript, CSS, HTML5 en Open Source.

De Backend developer is een teamplayer die houdt van multi-disciplinair werken. Die denkt buiten standaard oplossingen en durft te experimenteren. Kritisch naar eigen en andermans werk kijkt en bestand is tegen een flinke werkdruk. Verder is de Backend developer iemand die verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont, ook zelfstandig kan opereren en de taal van techniek gemakkelijk kan overbrengen in het Nederlands aan zowel techneuten als leken.

De Backend developer zal in een multi-disciplinair Scrum team gaan werken aan de incrementele uitbreiding van het datapunt. De focus ligt op de 'backend' ten aanzien van de gebruikersinterfaces, datasets, systeemkoppelingen en nog nader te definiëren overige projecten.

 

Functie-eisen

  • beschikt minimaal over een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau. Het werk- en denkniveau is gerealiseerd door relevante werkervaring en/of het behalen van een relevante hbo diploma (harde eis)

  • aantoonbare ervaring met het realiseren van API’s (Application Programming Interfaces) (harde eis)

  • minimaal VIJF jaar recente ervaring als Backend developer (harde eis)

  • Beschikt over 'eigen apparatuur' en bereid om deze te gebruiken gedurende de duur van de opdracht (Bring Your Own Device - BYOD) (harde eis)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten