Clean Piping Engineer

Opdrachtgever
Sweco Belgium nv
Geplaatst op
06-07-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Antwerpen
Reacties
0
Bekeken
616
Status
Gesloten

Omschrijving

Jobinhoud
Lastenboeken opmaken voor de uitvoering van clean pipingwerken in de farmaceutische sector. Meewerken aan de uitwerking van de basisstudie: opmaken basic designs, materiaalkeuze en selectie van pipingspecificaties. Opvolgen van aannemers en equipmentleveranciers tot detail engineeringsdocumenten, kwaliteitsplannen en te ontwikkelen procedures. Ondersteunen van het constructiemanagement tijdens de constructie- en commissioningfase. Uitgebreide contacten hebben met de klant, de leveranciers en de aannemers.

Ervaring
Industrieel Ingenieur Elektromechanica met gedegen ervaring in het ontwerpen en specificeren van clean pipingsystemen. Beheersen van alle engineeringsaspecten en uitvoeringstechnologieën volgens de codes voor procesinstallaties in de chemische industrie. Op de hoogte zijn van de relevante reglementering. Goed inzicht hebben in conceptueel ontwerpen, rekening houdend met proceseisen, supporting, flexibiliteit, veiligheid, onderhoud, kostprijs, … Beschikken over een grondige materiaalkennis. Ervaring met hygiënisch ontwerp en bijhorende richtlijnen. Communicatief en klantgericht zijn.

Talen
Nederlands
Engels

Periode
Start asap tot Q2 2018

Regio
Antwerpen

Interesse?
Laat je gegevens na en wij nemen snel contact met je op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten