Opdrachtgever
Harvey Nash
Geplaatst op
05-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
392
Status
Gesloten
Referentie
314033/001_1467715682

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Harvey Nash is voor een van haar eindklanten in Den Haag op zoek naar een Web Architect.

Proces

Deadline: donderdag 7 juli 08:30 uur

Startdatum

11-07-2016

Einddatum

31-10-2016

Gemiddeld aantal uren per week

40

Indicatie/Maximaal tarief

zo scherp mogelijk

Organisatie

De eindklant voelt zich verantwoordelijk voor de financiële bewustwording van mensen. Ze bieden begrijpelijke oplossingen waardoor haar klanten zelf bewuste keuzes kunnen maken voor een gezonde financiële toekomst. Om succesvol te zijn in een snel veranderende wereld wil de opdrachtgever een toonaangevende speler zijn op het gebied van e-commerce en intelligence. In rap tempo passen ze haar bestaande infrastructuur aan om klanten fundamenteel beter te bedienen.

Organisatie onderdeel

Om succesvol te zijn in een snel veranderende wereld wil deze eindklant een toonaangevende speler zijn op het gebied van Informatietechnologie. Het bedrijfsonderdeel Business Information Services (BIS) faciliteert de informatietechnologie die de klant nodig heeft voor het aantrekken en behouden van klanten. Zij zorgen dat klanten hun zaken online kunnen regelen. Daarbij hebben ze een bredere focus dan alleen IT. Ze denken mee over het sneller, creatiever en tegen concurrerende kosten leveren van oplossingen die voldoen aan de klantvraag. Niet alleen vandaag, maar ook voor morgen door leiding te nemen in innovatieve en nieuwe oplossingen die samenwerken en dienstverlening mogelijk maken.

Functie

De afdeling Web&Mobile richt zich op de systemen die de externe klanten en partners rechtstreeks zien en gebruiken. Het doel is om betrouwbare, eigentijdse systemen te leveren zodat de klanten op een prettige en efficiënte manier hun zaken af kunnen handelen.

Door samen te werken met een dedicated "studio" met specialisten op het gebied van visual- en interactiedesign, en development teams voor de realisatie van de software, worden nieuwe ideeën vanuit de business snel naar de markt gebracht. Om voorspelbaarheid en snelheid van levering te bewerkstelligen werken ze binnen de "studio" met Agile/Scrum. Het is een plek waar mensen samenkomen en samenwerken die open staan voor verandering en echt geloven in deze online toekomst.

Voor het agile team dat verantwoordelijk is voor het neerzetten van de nieuwe Intermediair Portal zoeken we een software architect, die tevens de Business Informatie Analist het team kan helpen bij het maken van keuzes en kan helpen de gekozen richtingen op papier te zetten en te communiceren met de stakeholders.

Opdracht

* Doorvertalen van de logische web architectuur (gebaseerd op Javascript webapplicaties i.c.m. CMS) naar een technische web architectuur in verschillende viewpoints (logisch, development, proces, fysiek/infra, user cases).
* Nauw samenwerken met solution architect, developers, designers, content managers, online marketeers en security om de belangrijkste requirements te verzamelen als input voor de technische web architectuur.
* Identificeren van issues/uitdagingen in de huidige web omgeving en aandragen van oplossingen vanuit de architectuur.
* Definiëren roadmap om (onderdelen van) huidige web omgeving te migreren naar nieuwe web architectuur.
* Technische assistentie geven aan developers bij het implementeren van de architectuur en helpen oplossen van technische vraagstukken die hierbij opkomen.
* Ondersteunen van de Business Informatie Analist bij het vertalen van de requirements naar een passende oplossing in de applicatieketen, deze beschrijven en afstemmen met de stakeholders.

Profiel

Web architecturen

Web (cloud) infrastructuur

API-first architectuur

Web security (authenticatie, autorisatie, OWASP)

Software ontwikkeling in CSS, JavaScript, HTML5

Javascript frameworks (pre: kennis van Angular2), inclusief de tools voor ontwikkeling, test, release en deployment

Continuous integration en continuous delivery voor web applicaties

Content management systemen voor traditionele web paginas en headless content management in combinatie met Single Page Applications (pre: kennis van Drupal)

Toepassen van SEO, personalisate, AB-testen en analytics in een single page application.

Trends en ontwikkelingen op het gebied van web architectuur, frameworks en tools

Vaardigheden

Brug slaan tussen verschillende stakeholders (van business t/m developement), communiceren van technische concepten in duidelijke en begrijpelijke termen

Combinatie van conceptueel denken en hands-on support van developers

Samenwerken met verschillende teams

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten