Opdrachtgever
DPA GEOS
Geplaatst op
05-07-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
1016
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Voor de afdeling TO Regelingsmutaties zijn we op zoek naar 1-2 medewerkers om het team te versterken. Vanaf oktober zullen zij worden ingezet op een project, wat doorloopt in Q1. Bij gebleken geschiktheid is er kans op een langere periode, gezien het vertrek van 2 andere medewerkers. We willen graag starten in september zodat we de eerste maand nog kunnen opleiden. We zoeken een kandidaat met Lego kennis of iemand die snel systemen eigen kan maken Binnen de afdeling Contractenteams zijn wij op zoek naar een Rekenaar voor onze vestiging in Rotterdam. Jij beschikt over ervaring en kennis op het gebied van de implementatie van nieuwe contracten, het offreren van verlengingen en het maken van prognoseberekeningen. Tevens vervul jij een adviserende rol ten aanzien van zowel het management als collega’s, waardoor het kennisniveau en een uniforme werkwijze gewaarborgd wordt. Jij bent verantwoordelijk voor het technisch beheer van de toegewezen accounts en de analyse en controle van de pensioenregelingen. Om dit te kunnen bewerkstelligen, ben je proactief en beschik je over een echte prestatiedrive. Kortom, heb jij een passie voor de financiële administratie en ga jij op een gedetailleerde wijze te werk? Dan hebben wij de juiste functie voor jou!

Omschrijving werkomgeving (afdeling/project)
Jouw team valt , tezamen met negen andere teams, onder de overkoepelende hoofdafdeling contractenteams. De contractteams zijn verantwoordelijk voor alle overige mutaties, die niet door de Waardestroomteams worden behandeld. Tevens worden de kwetsbare werkzaamheden zoveel mogelijk geclusterd, zodat kwaliteit en efficiëntie wordt verhoogd. Jij zorgt hierdoor, samen met jouw team, dat de continuïteit van de klant zo lang mogelijk gewaarborgd blijft.

Beschrijving opdracht
Jouw taken en verantwoordelijkheden: - Berekent met de verstrekte gegevens o.a. de te verzekeren bedragen, premies, (af) koopsommen, premiewaarden, fiscale voordelen en winstprognoses voor de invoer in het productieproces; - Voert aanvullende gegevens in en legt bijzonderheden vast in het systemen, tabellen en op kaarten. Verzorgt de terugkoppeling naar verschillende afdelingen; - Adviseert inzake de uitvoerbaarheid van de condities en regelingen op technisch gebied; - Levert de juiste actuariële gegevens om polissen in particuliere administratie te verwerken; - Neemt deel aan werkgroepen, ingesteld voor het wijzigen en implementeren van systemen, rekenregels, procedures en instructies; - Stelt prioriteiten en bewaakt de voortgang van de eigen werkvoorraad.

Specifieke kennis en vereisten

 • HBO of WO werk- en denk niveau; - Bij voorkeur Actuarieel Rekenaar, CPA/PRO of PP1/PP2 of andere rekenkundige opleiding; - Enkele jaren relevante werkervaring; pre voor actuariële rekenkunde; - Voor deze functie staan we ook open voor kandidaten met 1 a 2 jaar ervaring die wel de skills hebben om werkzaamheden snel op te pakken - Sterke affiniteit met de nieuwe waarden: Clear, Care, Commit; - Ervaring met continu verbeteren; operational management en lean. - Goed in plannen en organiseren; - Bekend met de rekenregels en uitzonderingen voor de meest voorkomende producten; - Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied; - In staat problemen te analyseren en tot een oordeelsvorming te komen; - Goed in de omgang met details en gaat klantgericht te werk; - Ontwikkelde kerncompetenties; aanpassingsvermogen, initiatief, samenwerken en prestatiemotivatie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  15-08-2016 10:34
  Plaats
  Waddinxveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten