Projectleider Integratie BR WOZ- basisinformatie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
05-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
309
Status
Gesloten
Referentie
IGB73067040

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

31-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

13-07-2016 om 09:00 uur

Profiel Afdeling
Het project BR WOZ heeft tot doel een werkend beheersysteem voor de BR WOZ op te leveren inclusief de koppelingen naar andere systemen, (werk-)processen en opgeleide medewerkers. Als de BR WOZ in productie is en aan de bepaalde voorwaarden voldoet wordt de BR WOZ in beheer overgedragen van Belastingen aan Basisinformatie. Omdat de organisatie het inwinnen efficiënter wil maken door integratie met de inwinprocessen van de andere basisregistraties, specifiek de BAG en BGT. En omdat de organisatie de kwaliteit van het inwinproces en daarmee de kwaliteit van de gegevens wil borgen dan wel verbeteren.  

Profiel Opdracht
Ondersteuning bij behalen reorganisatie doelstelling integratie BR WOZ-Basisinformatie De projectleider heeft als opdracht de beheer- en integratie voor te bereiden als aanvulling op het lopende project BR WOZ. Resultaat is een BR WOZ die op alle onderdelen (techniek, gegevens, processen etc.) klaar is voor de overdracht van het beheer van Belastingen naar Basisinformatie.

Functie-eisen

  • beschikt over aantoonbaar WO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald WO diploma (harde eis)

  • expert op het gebied van basisregistraties, specifiek BAG en WOZ (harde eis)

  • minimaal 5 jaar ervaring met de technische en organisatorische implementatie van basisregistraties (hier specifiek de BR WOZ i.r.t. de BAG/BGT) (harde eis)

  • gewerkt als Projectleider Basisinformatie binnen een overheidsinstelling

  • aantoonbare werkervaring opgedaan met organisatorische veranderingen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten