Inkoop- en aanbestedingsadviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
05-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Gennep
Reacties
0
Bekeken
448
Status
Gesloten
Referentie
IGB73076154

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 30 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2546 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

12-09-2016

Einddatum

01-05-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

08-07-2016 om 08:00 uur

Het cluster Inkoop maakt deel uit van de afdeling Bedrijfsvoering van de organisatie. Deze afdeling omvat ondersteunende clusters voor de organisatie. Het cluster Inkoop heeft tot doel bestuur en organisatie te ondersteunen bij vraagstukken m.b.t. aanbestedingsrecht, inkoop- en aanbestedingsbeleid, contractbeheer, analyses op het gebied van inkoop- & aanbesteding en advisering en uitvoering van diverse aanbestedingen. Je speelt daarbij proactief in op nieuwe ontwikkelingen en trends en draagt zorg voor de realisering van de daaruit voortvloeiende taken en producten. Het inkoop- en aanbestedingsbeleid steekt in op een efficiënte en doelmatige inkoop op een transparante en integere wijze. Van medewerkers wordt verwacht dat zij taakverantwoordelijk en samenwerkingsgericht zijn.

Werkzaamheden

Je adviseert en ondersteunt het management en de budgethouders bij de uitvoering van het inkoopbeleid en contractbeheer. Daarbij speel je proactief in op nieuwe ontwikkelingen en wet- en regelgeving ten aanzien van inkoop en aanbesteding. Een belangrijke taak in deze periode is het uitrollen van het herziene inkoop- en aanbestedingsbeleid. Daarnaast speelt de verdere professionalisering van de inkoopfunctie een grote rol; o.a. uitvoering van contractbeheer en het maken van inkoopanalyses.

Functie-eisen

 • minimaal een afgeronde HBO opleiding (harde eis)

  • minimaal 3 jaar werkervaring met inkoopvraagstukken binnen een gemeente (harde eis)

  • aantoonbare werkervaring met: - EU-richtlijnen ten behoeve van Europese aanbestedingen, én - Inkoopplannen, én - Juridische aspecten met betrekking tot contracten (harde eis)

  • aantoonbaar een afgeronde opleiding: - NEVI 1 Publiek óf een vergelijkbare opleiding op inkoopgebied, - Aanbestedingsrecht.

  • aantoonbare werkervaring met aanbestedingen op het gebied van civiele werken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten