Beleidsmedewerker Milieu

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
05-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Urk
Reacties
0
Bekeken
479
Status
Gesloten
Referentie
IGB73076653

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

18-07-2016

Einddatum

01-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

08-07-2016 om 09:00 uur

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het milieubeleid en het beleid voor APV en Drank- en Horecawet. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van afvalbeleid, recycling en grondstoffenmanagement. Denk hierbij aan strategische voorstellen op het gebied van VANG (van afval naar grondstof), omgekeerd inzamelen en diftar. Je bent daarbij de gesprekspartner en sturing van onze uitvoerende organisaties op het gebied van afval. Je signaleert trends in de vakgebieden en zorgt er voor dat deze worden geïmplementeerd. Je coördineert binnen deze beleidsvelden de taken met de externe betrokken partijen. Je bent daarbij ook de contactpersoon. Je legt en onderhoudt de contacten rondom het afvalstoffenbeheer, geluid en lucht, externe veiligheid, bodem en waterbodem en afvalwater. Je geeft adviezen over Ruimtelijke Ordening vanuit je milieutaken. Je bent betrokken bij de vergunningverlening in het kader van de WABO en coördineert toezicht op het taakveld milieu. Je maakt deel uit van het WABO-overleg. Je bent verantwoordelijk voor het budgetbeheer op het taakveld milieu. Je geeft voorlichting over het taakveld milieu. Je verleent vergunningen bij aanvragen op basis van de APV, evenementen en de Drank- en Horecawet. Waar nodig zet je zelf een tandje bij ter ondersteuning van collega’s.

Functie-eisen

 • minimaal een afgeronde HBO Opleiding (harde eis)

  • aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar, op het gebied van Afvalstoffenbeleid (harde eis)

  • aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO Opleiding op het gebied van Milieukunde

  • aantoonbaar kennis van en/of werkervaring met APV en/of Drank-en Horecawet

  • ​aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar, op het gebied van Afvalstoffenbeleid bij een gemeente

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten