Adviseur crisisbeheersing

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
05-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
586
Status
Gesloten
Referentie
IGB73077285

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

01-07-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

08-07-2016 om 17:00 uur

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, instandhouding en positionering van de crisisbeheersingsorganisatie van Midden Nederland ( MN)en binnen de keten. Je handelt daarbij binnen de organisatiebrede kaders en volgens landelijk uniforme uitgangspunten voor crisismanagement.

Als adviseur crisisbeheersing staat het opbouwen en onderhouden van een adequaat relatienetwerk centraal. Je coördineert crisismanagementtaken en draagt bij aan het corporate crisismanagementbeleid. Ook bewaak je een goede bezetting van de crisisbeheersingsorganisatie. Dit betekent onder andere dat je ervoor zorgt dat de betrokken collega’s in deze rollen voldoende worden opgeleid en getraind. Eventuele aandachtspunten bespreek je met de betrokkenen en in voorkomende gevallen escaleer je naar je leidinggevende.

Je levert een coördinerende bijdrage aan het crisisbeheersingsbeleid van MN en aan het risicoprofiel. Daarbij heb je een eigen portefeuille, waarbij netwerkoverstijgend werken essentieel is. Je initieert en onderhoudt contacten met externe organisaties, waaronder de veiligheidsregio’s en de waterschappen. Je hebt een coördinerende rol bij de voorbereiding van oefeningen. Verder signaleer je problemen binnen het team en je reageert hier proactief op. Je coördineert de invulling van het piketrooster, waarbij je ingrijpt bij verstoringen. Ook ondersteun je de voorzitter van het crisisteam. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het opstellen van het (ex ante) jaarplan, het opleiden, trainen, oefenen plan (OTO-plan) en het (ex post) jaarverslag. Je werkt hierin samen met de senior adviseur crisisbeheersing.

Je adviseert over de preparatie voor calamiteiten en legt procedures en werkafspraken vast. Binnen MN treed je op als specialist en vraagbaak op het gebied van crisismanagement. Je voert evaluaties uit of begeleidt die en zorgt dat de crisisorganisatie van MN actueel is en constant verbetert..

Standplaats: Utrecht/Lelystad (in overleg)

Functie-eisen

  • meerdere jaren aantoonbare kennis en ervaring in de crisisorganisatie van RWS en RWS/MN in het bijzonder (harde eis)

    • dient te beschikken over voor de uitvoering van de opdracht geschikte elektronische hulpmiddelen. De elektronische hulpmiddelen worden niet door de organisatie ter beschikking gesteld. Onder elektronische hulpmiddelen vallen mobiele telefoon, computer, laptop en/of tablet (harde eis)

    • weet wat er in de RWS omgeving omgaat op het gebied van de koude en warme fase van crisismanagement en crisisorganisatie en voelt goed aan wat er op politiek-bestuurlijk niveau gebeurt (harde eis)

    • universitair niveau en een opleiding en ervaring in het werkveld van veiligheid en openbare orde en crisisbeheersing

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten