Testmanager Doorontwikkeling Financiële Administratie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
06-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
366
Status
Gesloten
Referentie
IGB73175955

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 242 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

18-07-2016 om 12:00 uur

Profiel Afdeling
DFA heeft als hoofddoel het uniformeren van de financiële functie van de organisatie. De aanpak verloopt via 4 Sporen, te weten Organisatieontwikkeling, Implementatie, Informatievoorziening en Systemen. Binnen het Programma zijn we op zoek naar een ervaren testmanager.

Profiel Opdracht
Gevraagd wordt een zeer ervaren en gecertificeerde testmanager, die binnen het programma DFA (Doorontwikkeling Financiële Administratie) van de organisatie een geheel testtraject voor DFA kan inrichten en aansturen. 

Functie-eisen

 • beschikt minimaal over een afgeronde HBO/WO opleiding (harde eis)

 • tenminste 5 jaar ervaring met het begeleiden van testtrajecten en tenminste 5 jaar ervaring als testmanager/ senior testconsultant (harde eis)

 • tenminste 5 jaar ervaring met het begeleiden van testtrajecten en tenminste 5 jaar ervaring als testmanager/ senior testconsultant met ERP systemen (Enterprise Resource Planning) (harde eis)

 • gecertificeerd voor Testen, bijvoorbeeld TMap NEXT Advanced en/of ISTQB Advanced

 • kennis van IT processen en methodieken (bijvoorbeeld Prince2, ITIL) (harde eis)

 • ervaring met het aansturen van parallel lopende testtrajecten en ervaring met het aansturen van verschillende testteams (harde eis)

 • tenminste 5 jaar ervaring met vergelijkbare trajecten binnen de overheid

 • tenminste 5 jaar ervaring met financiële systemen bijvoorbeeld JDE/GFS) en ketentesten

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten