Technisch projectleider Infrastructuur & diensten (ICT)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
06-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
438
Status
Gesloten
Referentie
IGB73180071

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 159 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2016

Einddatum

31-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

18-07-2016 om 17:00 uur

De afdeling Informatievoorziening en Automatisering (I&A) van de organisatie is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het ict-beleid. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de provincie zich met behulp van ICT-middelen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak.

Naast het huidige Huis der Provincie wordt een nieuw onderkomen gebouwd voor de provinciale medewerkers door het bouwconsortium In Domu Nova B.V. (iDNova). De bouwactiviteiten zijn gestart in de zomer van 2015 en het nieuwe gebouw zal medio 2017 opgeleverd worden.

Voordat het gebouw in 2017 opgeleverd kan worden zullen er in samenwerking tussen iDNova, Facilitaire Dienst en Informatievoorziening & Automatisering nog vele zaken afgestemd en ingericht moeten worden.

Verantwoordelijkheden
De Technisch projectleider zal verantwoordelijk zijn voor de gehele infrastructurele inrichting van het nieuwe onderkomen. Dit zal plaatsvinden in nauwe samenwerking met de Facilitaire Dienst en het bouwconsortium.

Functie-eisen

 • beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde HBO opleiding, richting Informatica of een vergelijkbare studierichting (harde eis)

 • aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2008-2016) met het leiding geven aan IT-projecten op het gebied van implementatie van pakketten en/of op het gebied van informatievoorziening bij een organisatie met minimaal 1000 medewerkers (harde eis)

 • de afgelopen 10 jaar (gedurende de periode 2007-2016) gewerkt in het IT vakgebied in functies waarin leiding wordt gegeven aan projecten waarbij één of meerdere externe partijen betrokken waren (harde eis)

 • aantoonbaar kennis van en minimaal 5 jaar ervaring (gedurende de periode 2008-2016) met het invoeren van Tijd, Plaats en Apparaatonafhankelijk Werken (TPAW) (harde eis)

 • beschikt aantoonbaar over ervaring met het werken volgens de Prince2 methodiek

 • beschikt aantoonbaar over ervaring met het werken in een Citrix omgeving

 • minimaal 2 jaar aantoonbaar gewerkt in het IT vakgebied, in functies waarin leiding wordt gegeven aan projecten waarbij één of meerdere externe partijen betrokken waren, bij een overheidsorganisatie

 • minimaal 2 jaar aantoonbaar ervaring met het leiding geven aan IT-projecten op het gebied van implementatie van pakketten en/of op het gebied van informatievoorziening, bij een overheidsorganisatie met minimaal 1000 medewerkers

 • minimaal 2 jaar aantoonbaar kennis van en ervaring met het invoeren van Tijd, Plaats en Apparaatonafhankelijk Werken (TPAW), bij een overheidsorganisatie met minimaal 1000 medewerkers

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten