Groepsleerkracht AVO (vaste baan)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
06-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam
Reacties
0
Bekeken
132
Status
Gesloten
Referentie
IGB73189754

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

15-08-2106

Einddatum

23-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

11-07-2016 om 12:00 uur

De Groepsleerkracht AVO geeft les aan kinderen met ernstige gedragsproblemen met verschillende niveaus binnen een Onderwijs Op Maat klas. Op onze scholen volgt iedere leerling een passend programma met een eigen vakkensamenstelling en bijbehorend traject. Binnen leergericht werken stel je de leerlingen in staat om met een extra ondersteuning een diploma te halen, terug te laten keren naar regulier onderwijs of door te laten stromen naar andere passende plek.

Functie-eisen

  • beschikt over een afgeronde PABO opleiding of 2e graads bevoegdheid

  • minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met jongeren met gedragsproblematiek

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten