DevOps engineer Mobile

Opdrachtgever
Harvey Nash
Geplaatst op
06-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Hoofddorp
Reacties
1
Bekeken
308
Status
Gesloten
Referentie
314120/001_1467812051

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 163 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Harvey Nash is voor een van haar eindklanten in Hoofddorp op zoek naar een DevOps engineer Mobile.

Proces

Deadline: donderdag 7 juli 17:00 uur

Startdatum

z.s.m.

Einddatum

3+ maanden

Gemiddeld aantal uren per week

40

Indicatie/Maximaal tarief

zo scherp mogelijk

Branche

Bank/ Verzekeraar

Bedrijfsinformatie

De visie van deze opdrachtgever is actueler dan ooit: ze willen klanten in staat stellen zelf bewuste keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Deze visie sluit aan bij de huidige tijd waarin de overheid zich terugtrekt, de technologie razendsnelle ontwikkelingen doormaakt en klanten steeds specifiekere wensen hebben. Zij willen inspelen op deze veranderingen door steeds klantgerichter te gaan werken. Uiteindelijk willen ze de meest aanbevolen verzekeraar worden. Uit feedback van klanten, stakeholders en medewerkers, waaronder de NPS-scores en de Global Survey, blijkt dat ze wel op weg zijn maar nog een mooie slag te maken hebben. Om dit doel te realiseren, moeten ze efficiënter en effectiever gaan werken en hun producten en processen vereenvoudigen.

Dit onderdeel is een jonge online bank die zich op de klant richt, meer dan de banken, hun processen en hun producten.

Functie

Tijdens het beheren van applicaties en omgevingen zie je altijd ruimte voor verbetering. Je zorgt continue voor structurele oplossingen en verbeteringen, waardoor het beheer steeds weer verbeterd wordt, op het vlak van netwerken, (front-end)servers, applicaties en databases. Je bent in staat voor jouw domein wijzigingen te beoordelen en als scrum teamlid ontwikkelaars en testers te adviseren, op basis van (zelfstandig uitgevoerde) analyses. Je komt met verbetervoorstellen en pakt zaken na een degelijke analyse proactief op. Automatiseren zit bij jou in het bloed. Het liefst maak je jouw leven en dat van je collega's zo gemakkelijk mogelijk door al het overbodige en repetitieve werk te elimineren om zo snel mogelijk nieuwe versies van de apps te kunnen publiceren.

Je draait mee in het scrumteam Mobile (iOS en Android). Daarnaast werk je nauw samen met jouw collega's van Application Management. De eindklant heeft aantal zaken op ICT-gebied uitbesteed. Application Management speelt een centrale rol tussen deze partijen. De afdeling ICT bestaat uit ongeveer 17 mannen en vrouwen en is verantwoordelijk voor de stabiliteit, veiligheid en performance van het platform. ICT werkt mee aan de ontwikkeling van het label en is de partij die de live omgeving beheert.

Uitgangspunt: "Het liefst maken wij ons leven zo gemakkelijk mogelijk door zoveel mogelijk zaken te automatiseren en hierover te adviseren aan andere afdelingen."

Profiel professional

* Je hebt WO/HBO werk- en denkniveau (bijv. Informatica of Technische Bedrijfskunde)
* Je hebt minstens 5 jaar ervaring als technisch applicatiebeheerder en hebt ervaring met het automatiseren van deployment pipelines (CI/CD) in de hoek van Mobile Development
* Je hebt ervaring met (mobiele) Authenticatie (bij voorkeur Gemalto SDK)
* Je hebt affiniteit met de mobiele technologische trends en ontwikkelingen
* Je hebt ervaring met het beheer van Windows Server (2012), Netwerken en SQL databases (Oracle, SQLServer, MySql)
* Je bent bekend met performance management applicaties en in staat om te analyseren en verbeteringen te identificeren (men werkt met AppDynamics). Tevens in staat om dit stukje (verder) in te richten.
* I.v.m. het karakter van de online activiteiten hebben zij de voorkeur voor personen met kennis van/ervaring met: .NET, C#, Sitecore, IIS, Active Directory, DNS, Proxy, certificaten (SSL)
* Je hebt affiniteit met (IT) Security om designs en installatie instructies te kunnen beoordelen en om hierover met jouw collega's te kunnen sparren
* Je beschikt over goede technische kennis van ICT infrastructuur en configuratiemanagement.
* Ervaring met Powershell en Desired State Configuration is een pre.
* Je hebt ervaring met Agile/Scrum methodiek.
* Je bent uitstekend in de Nederlandse taal.
* Je hebt goede kennis van de Engelse taal; je bent in staat om te werken met internationale ontwikkelaars en stakeholders.
* Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en ben in staat om in teams samen te werken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  10-07-2016 21:56
  Plaats
  Pune
  Geplaatst door
  Kohls
  Status
  Standaard
  Bijlage
  1zn4uv793zchaen.pdf

  Believes in soft coding practices, developing loosely coupled code and automating repeated tasks and reducing complexity of tasks using complex scripting.
  Have a strong attitude towards doing intelligent work. Develops shorter and easier solutions compared to traditional methods of doing work.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten