Keten Tester (ICT)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
06-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
454
Status
Gesloten
Referentie
IGB73197411

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 161 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

31-07-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

15-07-2016 om 10:00 uur

Profiel Afdeling
De afdeling Informatievoorziening Sociaal heeft de opdracht om een blijvend betrouwbare en samenhangende informatiehuishouding en informatievoorziening te creëren met de daarbij behorende organisatie en bedrijfsvoering, die de primaire processen van de organisatie ondersteunt en een bijdrage levert aan de gemeentebrede processen (zoals bijvoorbeeld dienstverlening, gebiedsgericht werken, etc.). Binnen de afdeling bevindt zich het team Functioneel Beheer team 1 dat zich richt op het functioneel beheer van systemen binnen de domeinen Inkomen en Werk. Binnen Functioneel Beheerteam Testvoorbereiding (formulering use-cases, test plan.)

Profiel Opdracht
De keten tester houdt zich bezig met het testen van nieuwe functionaliteit voor de projecten en reguliere wijzigingen.
De volgende werkzaamheden worden verwacht:

 • Maken van testplannen en rapportages bevindingen.

 • Zelf voorbereiden en uitvoering van testen.

 • Communiceren en afstemmen met ketenpartijen over de testtrajecten.

 • Adviseren over de wijze van ketentesten in een complex applicatielandschap en ketensamenwerkingsstructuur binnen de domeinen Werk en Inkomen

Functie-eisen

 • beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma (harde eis)

 • minimaal 2 jaar werkervaring in de afgelopen vijf jaar binnen een overheidsorganisatie in een soortgelijke functie in het sociale domein (harde eis)

 • in de afgelopen 3 jaar minimaal 1 jaar ervaring met de testtool SoapUI PRO (harde eis)

 • in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met performance testen middels certificaat ISTQB TTA en/of TMAP (harde eis)

 • kennis van BISL en ervaring met het werken binnen Functioneel Beheer

 • aantoonbare ervaring in het testen in een Agile omgeving

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten