Adviseur Inkoop en Contracten Dienstenteam

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
06-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
350
Status
Gesloten
Referentie
IGB73202092

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

25-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

14-07-2016 om 17:00 uur

Als adviseur inkoop en contracten bij het Dienstenteam ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig tot stand brengen en in stand houden van (raam)overeenkomsten op het gebied van diensten en leveringen zijnde de processen contractvoorbereiding, aanbesteding (Europees en meervoudig onderhands) en uitvoering richting verschillende marktpartijen op het eigen gebied. Je bent onderdeel van het dienstenteam. Jij bepaalt de marktbenadering en stelt het inkoopplan op waarin de omvang, bijbehorende kaders, wensen en eisen op een juiste wijze zijn vertaald en zijn afgestemd op ontwikkeling in de markt. Jij zorgt dat een contract wordt opgesteld, aanbesteed en beheerst. Dit doe je voor een aantal Europese aanbestedingen op het gebied van ons project van inhuur naar uitbesteding. Jij houdt bij of contracten volgens afspraak worden uitgevoerd. Jij adviseert over het waarborgen van de beheersbaarheid van het contract bij de totstandkoming ervan en ook tijdens de looptijd. (Dreigende) afwijkingen rapporteer je tijdig en op overzichtelijke wijze. Ook kom je met een advies over passende beheersmaatregelen. Verder voer je (verplichte) meerwaardetoetsen en marktscans uit.

Je bent hét aanspreekpunt binnen en buiten de organisatie. Je werkt nauw samen met het betreffende projectteam en opdrachtgever. Je stemt af met opdrachtgever afnemer en opdrachtnemer/ leverancier over de inhoud van het contract. Hierbij kun je opdrachtnemer/ leverancier aanspreken op contractafspraken waarbij je altijd het doel van het contract voor ogen houdt. Verder realiseer je een juist informatieniveau over afgebakende onderdelen van het inkoop- en contractmanagementcontracteringsproces en communiceer je hierover.

Je levert een bijdrage aan het verbeteren van jouw vakgebied. Dit doe je door jouw kennis up to date te houden en deze kennis in te zetten om de inkoop- en contracteringsprocessen binnen de organisatie te verbeteren. Je levert een aantoonbare bijdrage aan de verbetering en standaardisering van inkoop en contractbeheersing proces binnen het project. Je signaleert, analyseert ontwikkelingen die de uitvoering van het inkoop- en contractproces kunnen beïnvloeden en je adviseert hierover. Verder deel je actief jouw kennis en ervaring op het vakgebied binnen het team. Tot slot is het borgen van kwaliteit van kennis een belangrijk aspect in jouw werk.

Functie-eisen

  • minimaal werkervaringsniveau professionals > 5 jaar - 10 jaar op het gebied van o.a. inkoopprocessen en Europees aanbesteden

  • minimaal afgeronde HBO/bachelor opleiding. Nevi 1 en kennis van SAP.

  • aantoonbare kennis van Aanbestedingsprocedure en —beleid van Rijkswaterstaat, ARW 2012, ARBIT-/ ARVODI 2014, EMVI

  • dient te beschikken over voor de uitvoering van de opdracht geschikte elektronische hulpmiddelen. De elektronische hulpmiddelen worden niet door de organisatie ter beschikking gesteld. Onder elektronische hulpmiddelen vallen mobiele telefoon, computer, laptop en/of tablet.

  • aantoonbare ervaring en kennis met het opstellen van inkoopstrategie en inkoopplannen.

  • aantoonbare ervaring met en kennis van projecten in vergelijkbare organisatie zoals Rijkswaterstaat

  • aantoonbare ervaring met en kennis van Europese aanbestedingen

  • ervaring met en kennis van het Dynamisch aankoopsysteem

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten