Basware specialist met crediteurenachtergrond.

Opdrachtgever
The AdminPeople
Geplaatst op
08-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amersfoort
Reacties
1
Bekeken
507
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Voor een grote speler in de technische branche zoek ik een ervaren crediteurenadministrateur met gedegen kennis van Basware (Alusta).

Gedurende de eindfase van het implementatietraject fungeer jij als spil tussen de crediteurenadministratie en IT.

Als functioneel beheerder van de applicatie Basware analyseer je het primaire crediteurenproces en adviseert omtrent verbetertrajecten in combinatie met het gebruik van Basware. Jij bent verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde kwaliteitsdoelstellingen en stelt overzichten hieromtrent op t.b.v. het management. Jij bent de spil tussen tussen de leverancier en diverse interne stakeholders.

De juiste persoon voor deze opdracht heeft ruime crediteurenervaring en een afgeronde financiƫle opleiding op MBO-4 niveau. Daarnaast ben je eerder functioneel beheerder van Basware geweest en heb je aantoonbare ervaring met het inrichten van processen. Je bent in staat om effectief en op passend niveau met zowel de leverancier als eindgebruikers te communiceren t.b.v. incidentafhandeling en instructie.

Het betreft een fulltime rol (evt. 32 uur bespreekbaar), de duur van de opdracht is nog onbekend maar zal tenminste voor een aantal maanden zijn (richtlijn half jaar).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  08-07-2016 10:54
  Plaats
  Stroobos

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten