Ervaren mobile app's tester

Opdrachtgever
Datapool BV
Geplaatst op
07-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
311
Status
Gesloten
Referentie
1607-1

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 157 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Rol

Mobile app Test analist

Type inzet

Detachering

Locatie

Amsterdam

Start

zsm

Uren per week

36 uren per week

Duur van de inzet

3 mnd+

Uiterste reactie datum

zsm

Tarief indicatie

Onbekend / markconform

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een test analist met aantoonbare ervaring op het gebied van het testen van mobile apps

Gezocht wordt naar een persoon die beschikt over aantoonbare ervaring op het gebied van mobile apps testen. In eerste instantie betreft het een inzet van ca. 3 dagen per week. Per augustus, zal het een full time inzet betreffen aangezien er dan ook een internet applicatie traject onderdeel zal gaan uitmaken van deze rol.

Gezocht wordt naar een enthousiaste en zelf startende en communicatief zeer vaardige persoon die in staat is om een gedegen testplan te bedenken en dit vervolgens zelf uit te voeren. Expliciet niet iemand die uitvoerige testplannen wil uitschrijven alvorens praktisch aan de slag te gaan. Op basis echter van eerder opgedane praktische ervaring, iemand die snel en praktisch aan de slag gaat zonder dat de kwaliteit en zorgvuldigheid van de test resultaten daarbij het geding komen.
Opdrachtgever is actief in de financiƫle sector. Kennis en ervaring opgedaan in deze branche geldt dus als een belangrijke pre.
Locatie waar de activiteiten uitgevoerd worden is Amsterdam in eerste instantie zal gedurende enkele weken ook de locatie in Den Bosch actueel zijn, maar dit in goed overleg en onderlinge afstemming met de juiste kandidaat.

Duur van de inzet bedraagt in eerste instantie zo'n 4 maanden waarbij naar verwachting vervolgens een verlenging zal plaatsvinden.
Van geĆÆnteresseerde en passende kandidaten zien wij graag een korte motivatie , voorzien van een up-to-date CV tegemoet. Verzoek is om eveneens het gewenste tarief, geplande vakanties en / of cursusdagen en de beschikbaarheid in de reactie te vermelden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten