Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
08-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Noord Holland
Reacties
0
Bekeken
383
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-2076

Omschrijving

Voor een gemeente in Noord Holland zijn wij op zoek naar een proactieve Data Engineer, die aan de business intelligence voor het datapunt gaat werken. Het datapunt is de plaats waar de veelheid aan interne en externe informatiebronnen beschikbaar komt voor de verschillende organisaties in de stad én hun eindgebruikers, in de door de gebruiker gewenste vorm.

Taken

Ombouwen van dataflows met moderne transformatie tooling als Devops, microservice architecturen, ETL, Scrum, Gitflow, test-driven development, Python, Postgress, ElasticSearch (ELK), Hadoop, Openstack en Javascript
Data(flow) modellering, waar mogelijk op basis van open source ten behoeve van business intelligence (Reporting en Datascience)
Opereren in een multi-disciplinair team

Vereisten

Minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding in relevante richting
Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 10 jaar als data/informatie engineer
Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 10 jaar met het realiseren van datainfrastructuren en dataflows o.a. ETL processen, API ontwikkeling en virtualisatie
Aantoonbare kennis en ervaring in data(flow) modellering, (open source) ten behoeve van business intelligence (Reporting en Datascience)
Minimaal met 5 van de volgende technieken ervaring; Devops, Microservice architecturen, ETL, Scrum, Gitflow, Test-driven development, Python, Postgress, ElasticSearch (ELK), Hadoop, Openstack, Javascript

Competenties

Analytisch vermogen
Initiatiefrijk
Resultaatgericht
Omgevingsbewustzijn
Samenwerken

Bij het ontvangen van uw motivatie en c.v. in word-format (inclusief 2 referenties – zonder referenties wordt uw reactie voor deze aanvraag niet bij onze opdrachtgevers in behandeling genomen- ) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten