Consulent WMO

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Bemmel
Reacties
0
Bekeken
221
Status
Gesloten
Referentie
IGB73389372

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

12-07-2016 om 12:00 uur

De groep Wmo is een onderdeel van het team Wmo-Jeugd. De groep is o.a. verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning, het gehandicapten parkeerbeleid en leerlingenvervoer. Er wordt gewerkt vanuit het Kantelingsprincipe en dat betekent dat er ingezet wordt op eigen kracht van de burger, netwerk en algemene middelen. Als binnen dat alles geen oplossing te vinden is voor het probleem van de burger wordt er pas gecompenseerd met een individuele voorziening. Als WMO consulent wordt je breed ingezet.

Je voert keukentafelgesprekken met het doel het probleem van de klant te analyseren. Je doelgroep zijn de klanten met een participatieprobleem als gevolg van een aandoening, ziekte of gebrek. Je inventariseert mogelijke belemmeringen en plaatst deze in het perspectief van mogelijkheden. Je stelt een gespreksverslag op en maakt afspraken met de klant over eigen oplossingen en biedt daarbij indien nodig ondersteuning. Als een individuele voorziening noodzakelijk is om het probleem op te lossen dan ben jij diegene die de regie voert en zorgt dat de klant op de juiste manier wordt gecompenseerd. Indien nodig vraag je een medisch advies op en weet die ook duidelijk op te stellen en je begrijpt de medische terminologie die gebruikt wordt in een geleverd medisch advies. Je bent verantwoordelijk voor een juiste en volledige verslaglegging en besluitvorming van de aanvraag die je uitvoert conform de gestelde uitgangspunten en beleidsregels. Je bent sparringpartner voor je collega’s, zowel op inhoud als op vaardigheden.

Functie-eisen

 • Aantoonbaar twee jaar recente werkervaring als WMO consulent in de afgelopen vijf jaar (harde eis)

  • Ervaring met rolvoorzieningen, woonvoorzieningen en vervoersvoorzieningen (oude WMO) (harde eis)

  • Ervaring met afhandeling begeleidingsaanvragen (nieuwe WMO) (harde eis)

  • Aantoonbaar HBO diploma (harde eis)

  • Aantoonbaar twee jaar recente werkervaring met Civision SAM in de afgelopen vijf jaar. (harde eis)

  • In bezit van rijbewijs (harde eis)

  • Aantoonbaar twee jaar recente werkervaring als WMO consulent in de afgelopen vijf jaar.

  • Aantoonbaar twee jaar recente werkervaring met Civision SAM in de afgelopen vijf jaar.

  • Ervaring met rolvoorzieningen, woonvoorzieningen en vervoersvoorzieningen (oude WMO)

  • Ervaring met afhandeling begeleidingsaanvragen (nieuwe WMO)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten