Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Driebergen
Reacties
0
Bekeken
412
Status
Gesloten
Referentie
IGB73392283

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

17-10-2016

Einddatum

31-10-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

15-07-2016 om 12:00 uur

De Floormanager werkt binnen de afdeling Datacenter Facilities. Datacenter Facilities is verantwoordelijk voor de instandhouding van de datacenters van de Nederlandse Politie en valt binnen het team Hosting. De Floormanager draagt bovendien zorg voor de beschikbaarheid van de computerruimtes en de daarin / daarbuiten aanwezige hardwarecomponenten. De rekencentra van de organisatie zijn verspreid over verschillende locaties. De Floormanager zal minstens 1-2 keer per week naar deze locaties toe moeten. De locaties zijn: Driebergen, Odijk, Huis ter Heide, Oosterhout, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Zwolle.

De Floormanager zorgt op een proactieve manier voor de beschikbaarheid van de computerruimters en de daarin/daarbuiten aanwezige hardwarecomponenten. Dit doet hij door middel van zijn aangewezen taken. Er zijn twee diensten binnen Datacenter Facilities, een van 7:00-16:30 en de andere van 13:30-23:00. De Floormanager kan ingedeeld worden in een van deze twee diensten. Er zijn consignatie (piket) diensten eens in de 6 weken (gedurende twee weken). De kandidaat dient inzetbaar te zijn voor deze diensten. In het geval van calamiteiten dienen de kandidaten op maximaal 1 uur aanreistijd (woon-werk) van het kantoor in Driebergen te wonen.

Functie-eisen

  • Minimaal 3 jaar recente werkervaring (2013-2016) in een rekencentra / datacenter. (hard eis)

    • Ervaring binnen een overheidsorganisatie, groter dan 250 medewerkers is een pré. 

    • Minimaal een afgeronde erkende LBO of VMBO opleiding. 

    • Minimaal 3 jaar werkervaring of kennis met elektrotechnische installaties of Noodstroom technologieën of koeltechnische installaties of branddetectie installaties of lekdetectie installaties. 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten