Mobile app & online Test Analist

Opdrachtgever
Datapool BV
Geplaatst op
08-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam (deels Den Bosch)
Reacties
1
Bekeken
321
Status
Gesloten
Referentie
1607-1

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 237 opdrachten

Omschrijving

Rol

Mobile app & online test analist

Type inzet

Detachering

Locatie

Amsterdam

Start

zsm

Uren per week

40 uren per week

Duur van de inzet

tot ne m et 31/12/16 met optie

Uiterste reactie datum

zsm

Tarief indicatie

Onbekend / markconform

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Test Analist met minimaal 3 jaar relevante en aantoonbare ervaring op het gebied van het testen van mobiele applicaties & online toepassingen.
De gezochte kandidaat zal in eerste instantie worden ingezet binnen een bestaand scrum team voor het testen van twee nieuwe mobiele applicaties (iOS en Android). Vanaf eind augustus zal de kandidaat daarnaast worden ingezet als tester in een nieuw te vormen scrum team, wat zich gaat bezig houden met de bouw van een online tool die wordt gebruikt bij de onboarding van nieuwe klanten en/of bestaande klanten met nieuwe producten.

De opdrachtgever zoekt een enthousiaste en communicatief vaardige tester die in staat is om een zelfstandig testscripts op te stellen en deze vervolgens zelf uit te voeren. De opdrachtgever maakt gebruik van TFS, dus ervaring op dit vlak geldt als een handige pré. Ontbreken van de kennis is overigens geen show stopper.

De geschikte kandidaat haalt zijn of haar drive uit het opleveren van mooie mobile/online toepassingen die direct door klanten gebruikt kunnen worden. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen een scrum team wat gedeeltelijk in het buitenland zit, dus ervaring met testen binnen een agile omgeving is een must. Daarnaast geldt verder dat indien ervaring is opgedaan binnen de banacire of financiële sector dit als belangrijke pré geldt. In eerste instantie zullen de werkzaamheden verricht worden in Den Bosch. Vanaf augustus gaat het scrum team over naar Amsterdam.

Duur van de inzet bedraagt in eerste instantie zo'n 4 maanden waarbij naar verwachting vervolgens een verlenging zal plaatsvinden.
Van geïnteresseerde en passende kandidaten zien wij graag een korte motivatie , voorzien van een up-to-date CV tegemoet. Verzoek is om eveneens het gewenste tarief, geplande vakanties en / of cursusdagen en de beschikbaarheid in de reactie te vermelden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  12-07-2016 10:33
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten