Inkoop- en contractmanager (Maatschappelijke) Dienstverlening

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
481
Status
Gesloten
Referentie
IGB73395714

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

01-08-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

20-07-2016 om 17:00 uur

‘Samen doen wat nodig is voor een krachtige samenleving’. Binnen het Sociaal Domein is het onze opgave om ervoor te zorgen dat mensen zelfredzaam kunnen zijn en zo lang mogelijk blijven. De veranderingen in de samenleving vragen om een overheid die in netwerken kan samenwerken. Dus niet meer voor maar samen zaken inregelen. Naast inhoudelijke opgaven ligt er een grote opgave op het terrein van strategie en bedrijfsvoering. Om grip te houden moeten we de volle breedte van het Sociaal domein ontwikkelen en innoveren.

De opgave van de sector Toegang is de vraag van de burger scherp krijgen en vervolgens ondersteuning inzetten  op zelfredzaamheid (afschalen) of het inschakelen van specialistische zorg (opschalen). De focus ligt op het verbinden van alle uitvoeringspartners (o.a. sociaal wijkteam, huisarts, KCC, Sociale Zaken) om zo de toegang tot voorzieningen goed in te regelen. Hierbij doen we wat nodig is en niet meer waar iemand recht op heeft.

Functieomschrijving
Als Inkoop en Contractmanager ben je belast met het aangaan en managen van contracten met leveranciers cq. aanbieders van  producten en diensten op het gebied van (maatschappelijke) dienstverlening en het managen van subsidierelaties met instellingen, gericht op het verkrijgen van zo gunstig mogelijke voorwaarden voor de organisatie (in termen van kosten, kwaliteit en dienstverlening) en optimale leveranciersprestaties. Dit alles breng je, in samenwerking met de beleidsmedewerkers, in lijn met de bestaande beleidskaders en/of de gewenste beleidsontwikkelingen.

Functie-eisen

  • Aantoonbaar HBO werk en denkniveau (harde eis)

    • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in soortgelijke functie (harde eis)

    • Aantoonbare kennis van een of meer gebieden van Toegang (harde eis)

    • HBO opleiding richting inkoop

    • In het bezit van een certificaat NEVI 1 en 2

    • Aantoonbare ervaring in het werken met zorgcontracten

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten