Senior Campagneadviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
1117
Status
Gesloten
Referentie
IGB73409000

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-8-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

15-7-2016 om 12:00 uur

Je werkt bij alle Gemeentelijke onderwerpen aan campagnes, bijvoorbeeld jongeren zoals in verband met toeleiding naar werk, stages, voor doelgroepen die i.v.m. zorg of regelingen bereikt moeten worden, of voor stadsbrede campagnes. 

De Campagneadviseur werkt samen met

o Communicatieadviseurs en Directie Communicatie 
o Opdrachtgevers (beleids- en projectverantwoordelijken, managers)
o Specialisten voor creatie en inkoop als huisstijl, fotografen, tekstschrijvers, vormgevers, ordermanagers 
o Externe leveranciers, bureaus (als opdrachtgever)

Als senior campagneadviseur werk je aan complexe opdrachten met een hoog afbreukrisico in een dynamisch krachtenveld van wisselende actoren en belangen. Je focus ligt op het analyseren van de opgave, adviseren, selecteren, ontwikkelen, (doen) produceren en onderzoeken van de juiste (mix aan) communicatiemiddelen voor alle thema’s, doelgroepen of campagne initiatieven in een cluster. 

Je hebt specialistische kennis van inzet, bereik, effect, professionele realisatie en onderzoek van alle soorten communicatiemiddelen, van Social Marketing tot audiovisueel. Je werkt binnen de beleidskaders als Stijl van Amsterdam en Inkoop. Je werkt nauw samen met Communicatieadviseur en beleidsverantwoordelijken. Je adviseert op strategisch / tactisch niveau (met uitvoering), met uitstraling op organisatie tot gemeente-overstijgend niveau.
Je expertise is het analyseren van de vraag, opstellen van een briefing (kernboodschap, campagnedoel en –plan, samen de strategie), je begeleidt de intake, campagneopzet en - uitvoering. Je opereert binnen een sterk krachtenveld en weet daarin de juiste belangenafweging te maken. Je bent verantwoordelijk voor het juist doorlopen van het proces van besluitvorming (bureauselectie, creatief concept en keuze middeleninzet), planning, projectmanagement, budgetbeheer en rapportage. Je hebt regie op de uitvoering, onderhoudt het contact met externe bureaus (opdrachtgever). Je past gedragskennis, pre-testing en evaluatief onderzoek toe. Je werkt projectmatig aan meerdere campagnes tegelijk.

Functie-eisen

 • een afgeronde opleiding in de richting van HBO/WO Communicatie en/of Marketing Communicatie (kopie kunnen aanleveren) (harde eis)

  • minimaal 5 jaar ervaring als senior communicatieadviseur/campagneadviseur in een vergelijkbaar complexe functie in de afgelopen 7 jaar (harde eis)

  • ervaring als Projectleider van minimaal 5 grote publiekscampagnes, waar social marketing onderdeel van uitmaakt (harde eis)

  • in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring als opdrachtgever voor externe bureaus, budgetbeheer en inkoop (harde eis)

  • in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring als strategisch gesprekspartner binnen een grote organisatie

  • ervaring met Casii of andere analysemethode, toepassen van gedragskennis

  • minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 4 jaar bij een grote overheidsinstelling

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  14-07-2016 11:36
  Plaats
  Bunnik

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten