Beheerder Server & Storage

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
393
Status
Gesloten
Referentie
IGB73409021

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2016

Einddatum

31-05-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-40

Sluitingsdatum

21-07-2016 om 17:00 uur

De afdeling Informatievoorziening en Automatisering (I&A) van de organisatie is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het ict-beleid. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de organisatie zich met behulp van ICT-middelen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak. Team Infrastructuur, Beheer Informatiedienst en Servicedesk (IBIS) maakt onderdeel uit van de afdeling Informatievoorziening en Automatisering. Wij zorgen voor alles op het gebied van centrale computervoorzieningen, netwerkinfrastructuur, servicedesk, werkplekken, telefonie en de verwerving van ICT middelen.

De afdeling I&A is begonnen aan een sourcingstraject, waarbij als eerste stap de dienstverlening van I&A/IBIS zal worden ondergebracht bij marktpartijen. Dit moet Medio 2017 voltooid zijn. Wegens verandering in samenstelling van het team I&A/IBIS zijn we op zoek naar een nieuwe Beheerder Server & Storage voor het cluster Servers & Storage.

De Beheerder Server & Storage zorgt er voor dat de dienstverlening van het cluster op peil blijft tot het moment dat de verantwoordelijkheid daarvoor is overgedragen aan één of meerdere marktpartijen. In het cluster Servers & Storage is een andere collega’s werkzaam, maar je werkt ook veel samen met collega’s van andere clusters binnen IBIS.

Je neemt eens in de 6 weken deel in de consignatiedienst waarin collega’s per toerbeurt buiten kantoortijd verantwoordelijk zijn voor de beschikbaarheid en continuïteit van de infrastructuur en systemen.

De Beheerder Server & Storage

 • Installeert, configureert, test en operationaliseert besturingssystemen, servers en storagecomponenten;

  • Ondersteunt medewerkers bij het gebruik van deze centrale voorzieningen;

  • Volgt en vertaalt ontwikkelingen/innovaties op het betreffende vakgebied en is zich bewust van beveiligingseisen en risico’s;

  • Stelt op basis hiervan (indien vereist) adviezen en beleidsvoorstellen op, zoals het formuleren van alternatieven/varianten.

Functie-eisen

 • beschikt aantoonbaar over minimaal een HBO werk- en denk niveau op het gebied van IT, opgedaan door een combinatie van een afgeronde HBO opleiding met minimaal 5 jaar ervaring in de IT, of een afgeronde MBO opleiding met minimaal 10 jaar ervaring in de IT (harde eis)

  • aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring als Beheerder Server & Storage of in een vergelijkbare functie, met back up ervaring, opgedaan in de periode 2006-2016, in een opgeving met minimaal 1000 users (harde eis)

  • aantoonbaar kennis van en ervaring met de producten Microsoft Exchange 2010 of hoger en met VMware, opgedaan in de periode 2011-2016 (harde eis)

  • aantoonbaar in het bezit van een certificaat Microsoft Certified Solutions Assoc (MCSA) 2012 en/of een certificaat Microsoft Certified IT Professional (MCITP) 2008 (harde eis)

  • beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring met NetApp

  • beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring met Microsoft ADFS

  • beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring met Commvault

  • aantoonbaar kennis van en ervaring met Microsoft Powershell scripts

  • beschikt aantoonbaar over storage ervaring met Command Line Interface

  • beschikt aantoonbaar over ervaring met Veeam Backup and Recovery

  • aantoonbaar in het bezit van een MCSE 2012 certificering

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten