Accountmanager Overdracht Markten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
490
Status
Gesloten
Referentie
IGB73420012

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

31-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

15-07-2016 om 10:00 uur

Er heeft een inventarisatie plaats gevonden van de taken die het marktbureau van de organisatie overneemt van de stadsdelen. Dit wordt binnenkort conform de besluitvorming in gang gezet. Aan de orde is het voorbereiden van de overdracht en het op orde brengen van de dossiers ten behoeve van de overdracht van de door het marktbureau over te nemen taken. Daarnaast moeten intern de achterblijvende taken goed in de organisatie van Zuidoost worden belegd en in gang worden gezet. Werkzaamheden: Het voorbereiden van de overdracht en het op orde brengen van de dossiers ten behoeve van de overdracht van de taken over te nemen door het marktbureau met name:

 • het dossier van alle tot nog toe gedane voorbereiding van besluiten tot instelling, inrichting en indeling van markten en van marktreglementen, alsmede voorbereiding van collegebesluiten betreffende markten op afstand.

  • de dossiers inzake het verlenen eigen materiaalvergunningen en kramenzetvergunningen in orde maken voor overdracht.

  • uitvoering van het vastgestelde plan van aanpak warenmarkten Zuidoost moet worden overgedragen aan het marktbureau. Dit gaat over o.a. herindelingen.

  • dossier inzake nutsvoorzieningen en andere specifieke voorzieningen op de markten, in orde maken voor overdracht.

  • alles inzake diverse individuele vergunningverleningszaken (overschrijvingen, tijdelijke vaste plaatsen, etc.) in orde maken voor overdracht.

  • de dossiers inzake overleggen met marktcommissies en andere vertegenwoordigingen van markten, in orde maken voor overdracht.

Daarnaast moeten intern wat zaken goed in de organisatie van Zuidoost worden belegd en in gang worden gezet.

 • voor wat betreft afvalinzameling op markten en reiniging van markten: inzet op zelfbeheer en een aantal kostenverlagende maatregelen moeten i.s.m. de beheerorganisatie in gang worden gezet.

  • beheer van promotiegelden; het begeleiden en aanjagen van de marktcommissie om te kom en tot een breed gedragen promotieplan

  • regie beleggen op inrichting en onderhoud van de openbare ruimte en de afstemming met de omgeving rondom de markten (zoals bereikbaarheid, overlast, relatie met detailhandel).

Deze taak moet goed belegd worden bij de gebiedsteams. Zij krijgen conform het besluit inzake de taken en bevoegdheden op markten een belangrijke rol, in het bijzonder bij het instellen en indelen van markten, maar ook bij het dagelijkse beheer.

 • het voorbereiden van besluiten voor de bestuurscommissies over de instelling en indeling van markten en de aanwijzing en opheffing van staanplaatsen, op basis van geco√∂rdineerde adviezen van gebiedsteam en marktbureau.

Functie-eisen

 • minimaal een HBO/WO afgeronde opleiding (harde eis)

  • minimaal 5 jaar ervaring met de ontwikkeling van Warenmarkten (harde eis)

  • bekend met gemeentelijk beleid omtrent warenmarkten (harde eis)

  • aantoonbare ervaring met bestuurlijke besluitvormingsprocessen

  • aantoonbare ervaring in regievoering met algemeen bestuur binnen een gemeente

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten