Projectleider/ webredacteur Toptaken

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-07-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Raamsdonkveer
Reacties
1
Bekeken
1081
Status
Gesloten
Referentie
IGB73428155

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-9-2016

Einddatum

1-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

14-7-2016 om 12:00 uur

De gemeente is een project gestart voor een klantgerichte, toegankelijke en gebruiksvriendelijke website, een zogenaamde toptakensite. Voor dit project zoeken wij een persoon waarbij het schrijven in het bloed zit. Jouw teksten zijn makkelijk leesbaar, to the point en voor iedereen goed te begrijpen. Deze teksten worden door jou op de toptakensite geplaatst. Hiermee vormen jouw teksten het visitekaartje van de gemeente. Als jij die online specialist bent voor wie schrijven voor het web geen geheimen kent, ben jij degene die wij zoeken!

Er is al voorwerk verricht: Er vond al een toptakenonderzoek plaats. Ook is de webvisie vastgesteld. Deze opdracht vindt dan ook plaats binnen de kaders van deze vastgestelde webvisie en met inachtneming van de resultaten van het toptakenonderzoek.

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een communicatieopleiding

  • En hebt aan een half woord genoeg om te weten welke teksten wij voor ogen hebben.

  • Je bent iemand die weet op welke manier teksten bijdragen aan een klantgerichte online dienstverlening

  • Ook weet je welke teksten juist geschrapt kunnen worden

  • Vanzelfsprekend heb je meerdere jaren ervaring met het schrijven van teksten (B1-niveau) voor een gemeentelijke toptakensite en je bent bij voorkeur bekend met het content management systeem van leverancier SIM.

  • Je gaat hierbij structureel, project- en planmatig te werk en bent in staat zelf de kar te trekken

  • Het creĆ«ren van draagvlak gaat je van nature goed af.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  11-07-2016 09:51
  Plaats
  Zaandam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten